Νεκρό 4χρονο αγοράκι σε τροχαίο με βαν που μετέφερε μετανάστες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 09:30 Νεκρό 4χρονο αγοράκι σε τροχαίο με βαν που μετέφερε μετανάστες

Ανείπωτος πόνος στην Θεσσαλονίκη με ένα αθώο παιδάκι, μόλις 4 ετών να βρίσκει τραγικό θάνατο - 27 οι τραυματίες από την χθεσινή σύγκρουση φορτηγού και βαν που μετέφερε μετανάστες, στον κόμβο Βρασνών - Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για καταδίωξη και σύλληψη του διακινητή - Τραγικές οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Ένα αγοράκι μόλις τεσσάρων ετών νεκρό και 27 τραυματίες -μεταξύ των οποίων κι ένα βρέφος πέντε μηνών- είναι ο τραγικός απολογισμός της μετωπικής σύγκρουσης Ι.Χ., τύπου βαν, με φορτηγό, που σημειώθηκε στις 20.50 το βράδυ της Παρασκευής, 09.11.2018,  έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Την είδηση μετέδωσε τόσο η ΕΡΤ όσο και τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενώ σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας με την Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο των Βρασνών.

Tο βαν μετέφερε σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από είκοσι πρόσφυγες και μετανάστες, μεταξύ των οποίων και ανήλικους. Πιθανολογείται ότι ο οδηγός του είχε αναλάβει να τους μεταφέρει από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσαν δώδεκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύο Κινητές Μονάδες, όπως επίσης πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της Τροχαίας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Γεννηματάς και μεταξύ αυτών βρίσκονται και δύο από τους διακινητές, οι οποίοι και νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Παράλληλα, υπάρχουν και αναφορές για σύλληψη ενός διακινητή, χωρίς ακόμη αυτό να έχει επιβεβαιωθεί επισήμως. Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι το δυστύχημα προκλήθηκε στη διάρκεια καταδίωξης, καθώς το βαν ακολουθούνταν από όχημα της Αστυνομίας…

Η αστυνομία διεξάγει προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Δείτε τις εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στην Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

Με πληροφορίες από: ΕΡΤ / thestival.gr / seleo.gr / volvipress.gr

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση