Ο «ΦιλόΔημος ΙΙ» στην Οικονομική του Δήμου Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 22:45 Ο «ΦιλόΔημος ΙΙ» στην Οικονομική του Δήμου Λοκρών

Συνεδριάζει την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 στις 9:30’ πμ, στο Δημοτικό Κατάστημα Αταλάντης, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λοκρών.

Στην ημερήσια διάταξη είναι πέντε θέματα εκ των οποίων τα δύο αφορούν χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ».

Αναλυτικά:

Θέμα  1ο:  Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων δημοπράτησης για την «Προμήθεια ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΥ ΕΣΚΑΦΕΑ ΦΟΡΤΩΤΗ και ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

 Θέμα  2ο:  Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων δημοπράτησης για την «Προμήθεια-τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Λοκρών» από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

 Θέμα  3ο:  Καθορισμός των όρων δημοπράτησης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, ΔΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ του Δήμου Λοκρών  »

 Θέμα  4ο: Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού προμήθειας ανταλλακτικών μεταφορικών μέσων και λοιπών μηχανημάτων του Δήμου Λοκρών οικ. Έτους 2019

Θέμα  5ο:  Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών οικ. Έτους 2019

Προσαρμοσμένη αναζήτηση