122 θέσεις στα Κέντρα Υγείας της 5ης ΥΠΕ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 21:33 122 θέσεις στα Κέντρα Υγείας της 5ης ΥΠΕ

Άναψε το «πράσινο φως» για την πρόσληψη με ιδιωτική σύμβαση ορισμένου χρόνου 122 θέσεων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 63 του Ν.4430/2016, όπως ισχύει, για την κεντρική υπηρεσία και τα Κέντρα Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.) της 5ης Υ.Πε. Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα για λόγους ωφέλειας, αναγκαιότητας, επιτακτικής ανάγκης και διασφάλιση δημοσίου συμφέροντος, αποφασίστηκε η έκδοση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για τη σύναψη είκοσι δύο (22) υπαλλήλων ατομικών συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες φύλαξης των Κέντρων Υγείας και η έκδοση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για τη σύναψη εκατό (100) υπαλλήλων ατομικών συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες καθαριότητας της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Κέντρων Υγείας.

Σημειώνουμε ότι την περασμένη Παρασκευή (9/11) έπιασαν δουλειά τρία (3) άτομα ως φύλακες στο ΓΝ Λαμίας και ένα άτομο ως βοηθητικό προσωπικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com