Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσημα υποψήφιος για το Δήμο Λαμιέων ο Θωμάς Στάικος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 08:23 Επίσημα υποψήφιος για το Δήμο Λαμιέων ο Θωμάς Στάικος

«Όσοι κρύβονται πίσω από αβελτηρίες ή από λάθη της κεντρικής διοίκησης είναι ανίκανοι να υπηρετήσουν το τοπικό συμφέρον…».

Με σύνθημα ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για τη Λαμία προκειμένου να ξαναγίνει το κέντρο της Ελλάδας, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάικος, ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (12/11) την υποψηφιότητά του για το Δήμο της Λαμίας.

Για τον κ. Στάικο αν δεν αλλάξει σύντομα η κατάσταση η πορεία θα είναι μη αναστρέψιμη, σημειώνοντας ότι χρειάζεται μια δημοτική αρχή η οποία να μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντες της πόλης. Μάλιστα δε δίστασε να χαρακτηρίσει όλους όσοι κρύβονται πίσω από αβελτηρίες ή από λάθη της κεντρικής διοίκησης, όπως είπε, είναι ανίκανοι να υπηρετήσουν το τοπικό συμφέρον.

Ακούστε την ομιλία του κ. Στάικου για την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του (Λαμία - Νέα Προοπτική) από την αίθουσα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας:

Τον κ. Στάικο προλόγισε ο Ιωάννης Γεωργαντάς, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί για το Δήμο της Λαμίας. Ο ίδιος με το μότο «όσα μας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν», έδωσε δημόσια στήριξη στην υποψηφιότητα του κ. Στάικου:

Να σημειώσουμε ότι το τοπικό όργανο του ΚΙΝΑΛ δεν έχει συνεδριάσει ακόμη για το που θα δώσει το χρίσμα για το Δήμο Λαμιέων, κάτι το οποίο θα γίνει είτε στις 21 είτε στις 28 Νεομβρίου με διευρυμένη σύνθεση. Ωστόσο στη σημερινή παρουσίαση το επίσημο ΚΙΝΑΛ έδειξε ότι η πρότασή του για το Δήμο Λαμιέων θα είναι ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης αφού ήταν όλα σχεδόν τα στελέχη του. Η Κατερίνα Μπατζελή πάντως που επισήμως έχει τη στήριξη για την Περιφέρεια από το ΚΙΝΑΛ, δεν βρέθηκε στην αίθουσα του ΕΒΕ.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση της υποψηφιότητας του κ. Στάικου: