Θέση Πολιτικού Μηχανικού στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 09:06 Θέση Πολιτικού Μηχανικού στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας

Την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών στο πλαίσιο του υποέργου 2 «Αρχαιολογική παρακολούθηση έργου και Αρχαιολογικές εργασίες προστασίας μνημείων» του έργου «Στερέωση Βραχωδών Πρανών Κάστρου Σκύρου – Μονής Αγ. Γεωργίου», από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για τέσσερις (4) μήνες, με δυνατότητα παράτασης μέχρι και οχτώ (8) μήνες, αν και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη χρηματοδότηση, προκήρυξε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας.

Πρόκειται για μία (1) θέση ΠΕ Πολιτικού Μηχανικού με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων, που θα απασχοληθεί στη Σκύρο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Αρεθούσης και Ι. Κιαπέκου,

ΤΚ 34100 Χαλκίδα,

υπόψιν Γραμματείας της ΕΦΑ Ευβοίας (τηλ. επικοινωνίας: 2221022402), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών. Ειδικότερα η υποβολή των αιτήσεων θα γίνουν από 15- 11-2018 έως 21 -11 -2018.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση