Θρήνος για τον Εκαβίτη πατέρα δυο παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 11:31 Θρήνος για τον Εκαβίτη πατέρα δυο παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Τραγική ειρωνεία: Η γυναίκα του που εργάζεται και αυτή στο ΕΚΑΒ, είχε βάρδια και έλαβε κλήση για το θανατηφόρο τροχαίο του άντρα της.

Συγκλονισμένοι είναι οι συνάδελφοι του 41χρονου Σπύρου Μακρυγένη στο ΕΚΑΒ, από τον τραγικό θάνατό του.

Ο άτυχος 41χρονος Πατρινός επέστρεφε στο σπίτι του στην Οβρυά της Πάτρας, καθώς είχε τελειώσει από τη βάρδια του στο ΕΚΑΒ Ναυπάκτου.

Η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 41χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 27χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο Σπύρος Μακρυγένης διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, ωστόσο λίγη ώρα μετά απεβίωσε.



Τραγική ειρωνεία ήταν ο τρόπος με τον οποίο έμαθε η σύζυγός του, Βάσω, τι συνέβη. Η γυναίκα είχε βάρδια στο ΕΚΑΒ Πατρών, που έχει αναλάβει, ανάλογα με τη βάρδια να στέλνει οδηγούς στο παράρτημα Ναυπάκτου για την εξυπηρέτηση της περιοχής.

Το τηλέφωνο χτύπησε και η σύζυγός του Βάσω, έμαθε για το τροχαίο, χωρίς να ξέρει ότι θύμα ήταν ο σύζυγός της.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο συνέβη χθες το βράδυ, στο 8,7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιτέας, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 41χρονος, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος , με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του δικύκλου.

Ο 41χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου λίγη ώρα αργότερα απεβίωσε.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των συνθηκών και αιτιών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.


Με  πληροφορίες από npress.gr / patrastimes.gr / nafpaktianews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση