Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα κεντρικά γραφεία της ΛΑΡΚΟ ο Σταϊκούρας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 11:09 Στα κεντρικά γραφεία της ΛΑΡΚΟ ο Σταϊκούρας

"Πρωτοφανής η αδιαφορία της κυβέρνησης..." καταγγέλλει ο βουλευτής Φθιώτιδας.

Έχοντας καταθέσει 12 ερωτήσεις στο αρμόδιο υπουργείο για τη ΛΑΡΚΟ χωρίς απαντήσεις, ο βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας ζήτησε συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της ΛΑΡΚΟ, με τον Πρόεδρο του ΔΣ της εταιρείας, κ. Ρένεση, και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο αυτής, κ. Ντέμο.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του σχετικά με τη δυσχερή θέση που βρίσκεται η επιχείρηση εδώ και αρκετό καιρό.

Ο κ. Σταϊκούρας επανέλαβε τους προβληματισμούς του, σημειώνοντας την πρωτοφανή - όπως περιγράφει -  αδιαφορία της σημερινής Κυβέρνησης και την παντελής έλλειψη σχεδιασμού σε όλα τα επίπεδα, που έχει ως αποτέλεσμα τη διόγκωση αυτών των προβλημάτων.

Σε δήλωσή του ο κ. Σταϊκούρας υπενθυμίζει επίσης ότι ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σε συνάντηση στο Υπουργείο με το Σωματείο Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, στις 29 Μαρτίου 2018, δεσμεύτηκε πως εντός Μαΐου, η Κυβέρνηση θα «άνοιγε τα χαρτιά της» και θα παρουσίαζε το σχέδιό της για την εταιρεία. «Μήνας Νοέμβριος, και η Κυβέρνηση παραμένει σιωπηλή…», παρατηρεί ο Φθιώτης βουλευτής.

«Συνεπώς σήμερα, οι κυβερνητικές ευθύνες για την πορεία της ΛΑΡΚΟ την τελευταία τετραετία είναι μεγάλες, δεν κουκουλώνονται και δεν μεταβιβάζονται δια της αδιαφορίας στην επόμενη Κυβέρνηση», καταλήγει ο κ. Σταϊκούρας.