Συνάντηση ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς – Κτιριακές Υποδομές ΑΕ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 21:00 Συνάντηση ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς – Κτιριακές Υποδομές ΑΕ

Στα γραφεία της εταιρίας «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ», βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς προκειμένου να παρουσιάσουν το πιλοτικό πρόγραμμα καταγραφής δεδομένων ασφάλειας των σχολικών κτιρίων που πραγματοποιεί το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς σε συνεργασία με την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας.

Έγινε διεξοδική συζήτηση συζήτηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλου της εταιρίας Ιωάννη Χαρωνίτη, για τη ανάγκη προσεισμικού ελέγχου των δημοσίων κτιρίων και ιδιαιτέρως των σχολείων και για το σκοπό αυτό αποφασίστηκε να υπάρξει στενότερη συνεργασία με τα στελέχη της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να αναπτυχθούν αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Τέλος συζητήθηκαν αναλυτικά τα επιμέρους προβλήματα που υπάρχουν σε υφιστάμενες υποδομές αρμοδιότητας της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. και η ατζέντα μελλοντικών έργων που αφορούν την Ανατολική Στερεά.

Σημειώνουμε ότι η εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.) είναι ο ενιαίος κατασκευαστικός φορέας του ελληνικού κράτους, για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές (νοσοκομεία, σχολεία, δικαστήρια, σωφρονιστικά καταστήματα κ.α.) και προέκυψε από τη συγχώνευση του ΟΣΚ, της ΔΕΠΑΝΟΜ και της ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΉ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση