Μάριος Παπαγεωργίου: Δεν εμφανίστηκε ούτε σήμερα ο γιος του βασικού κατηγορουμένου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 15:37 Μάριος Παπαγεωργίου: Δεν εμφανίστηκε ούτε σήμερα ο γιος του βασικού κατηγορουμένου

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας που δικάζει την υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, διέταξε για τρίτη φορά τη βίαιη προσαγωγή του γιου του βασικού κατηγορούμενου, αστυνομικού, ο οποίος δεν εμφανίστηκε ούτε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου.

“Είναι σημαντικός μάρτυρας που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει στην υπόθεση”, ανέφερε η πρόεδρος του Δικαστηρίου.

Όπως αποφασίστηκε η προσαγωγή θα γίνει από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Νέας Σμύρνης και όχι από την κρατική Ασφάλεια, καθώς οι αστυνομικοί που υπηρετούν σε αυτή την υπηρεσία και έχουν κληθεί να τον εντοπίσουν δεν τα έχουν καταφέρει. Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω μάρτυρας είναι αστυνομικός προς αποστρατεία και τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Για την επόμενη συνεδρίαση έχουν κληθεί να καταθέσουν επιπλέον τέσσερις μάρτυρες.

Οι αστυνομικοί που διεξήγαγαν την έρευνα για την εξαφάνιση του Μάριου το 2012 μετά από αίτημα της υπεράσπισης και ακόμη δύο άνδρες που από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες προέκυψε ότι είχαν συχνή επικοινωνία με τον βασικό κατηγορούμενο το επίμαχο διάστημα.

Σήμερα, εξετάστηκε ένας αστυνομικός που συμμετείχε στην παρακολούθηση των κατηγορουμένων για την υπόθεση, ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι γιοι του βασικού κατηγορούμενου και αστυνομικοί εξετάστηκαν πλημμελώς από τα αρμόδια όργανα.

Η δίκη συνεχίζεται στις 19 Δεκεμβρίου.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση