Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέθανε ο Λαμιώτης που αυτοτραυματίστηκε στο κυνήγι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 09:12 Πέθανε ο Λαμιώτης που αυτοτραυματίστηκε στο κυνήγι

Ο άτυχος κυνηγός γλίστρησε και ενστικτωδώς έβαλε για στήριγμα το όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε και τον τραυμάτισε σοβαρά - Σήμερα η κηδεία του.

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 61χρονος Λαμιώτης Γιώργος Πολύζος μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο κυνήγι το πρωί της Τετάρτης (14/11) και μετά από 8ημερη μάχη σε κρεβάτι της ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Γιώργος Πολύζος ήταν γνωστός στην πόλη της Λαμίας από την επιχειρηματική του δραστηριότητα, κάνοντας πολλούς φίλους, οι οποίοι πάντα μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητές του αλλά κυρίως για την ποιότητα του χαρακτήρα του.

Τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί στα αγαπημένα του κτήματα που διατηρούσε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ηράκλεια, ενώ το κυνήγι αποτελούσε διέξοδο στην καθημερινότητά του.

Το μοιραίο πρωινό είχε ξεκινήσει με τους φίλους του για κυνήγι στην Οίτη κοντά στην Παύλιανη. Όπως πρόλαβε ο ίδιος να ενημερώσει την παρέα του, γλίστρησε σε κάποιο σημείο κι αντανακλαστικά έβαλε το όπλο του να στηριχθεί το οποίο και εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντάς τον στην λεκάνη και την κοιλιά.

Η παρέα του κατόρθωσε να τον βγάλει στο δημόσιο δρόμο από όπου τον παρέλαβαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ. Στο Νοσοκομείο Λαμίας οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Εισήχθη σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ όπου τελικά δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του, βυθίζοντας στο πένθος τους ανθρώπους που τον γνώριζαν.

Η κηδεία του Γιώργου Πολύζου θα γίνει την Παρασκευή 23/11 στις 16:30’ στον Ιερό Ναό Παναγίας Ξηριωτίσσης Λαμίας του Δημοτικού Κοιμητηρίου.