Φθιώτιδα: Σκοτώθηκε 38χρονος - Πετάχτηκε αγριογούρουνο; - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 13:04 Φθιώτιδα: Σκοτώθηκε 38χρονος - Πετάχτηκε αγριογούρουνο; - ΒΙΝΤΕΟ

«Ίσως έκανε ελιγμό για να αποφύγει αγριογούρουνο και έχασε τον έλεγχο...». λέει κάτοικος της περιοχής - Ο άτυχος 38χρονος βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε πάνω σε περίφραξη σπιτιού και σε δέντρα με αποτέλεσμα να βρει επί τόπου τραγικό θάνατο.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 00:45’ ξημερώνοντας Σάββατο (24/11) στην 2η χ/θ της επαρχιακής οδού Θεολόγου – Μαλεσίνας.

Δυστυχώς ένας νέος άνθρωπος 38 ετών έχασε τη ζωή του βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία. Πρόκειται για έναν Αλβανό υπήκοο που έμενε χρόνια με την οικογένειά του στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το ΙΧΕ που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας κινούνταν προς Θεολόγο, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη δεξιά και βρέθηκε στην αυλή σπιτιού παρασύροντας την περίφραξη και τα δέντρα που υπήρχαν σε αυτό.

«Έφυγε έξω στην ευθεία. Ήταν πολύ καλός οδηγός. Κάτι συνέβη. Ίσως έκανε ελιγμό για να αποφύγει αγριογούρουνο. Στο δρόμο αυτό τη νύχτα πετάγονται συνέχεια αγριογούρουνα....», λέει στο LamiaReport κάτοικος της περιοχής.

Μάλιστα υπάρχει βίντεο από οδηγό, που λίγες ημέρες πριν, στον ίδιο δρόμο, πολύ κοντά στο σημείο που έγινε το θανατηφόρο, η κάμερα του κατέγραψε ένα αγριογούρουνο να πετάγεται στο δρόμο. Ευτυχώς είχε μικρή ταχύτητα και δεν υπήρξε τροχαίο.

Δείτε το βίντεο:

Δυστυχώς όμως τα ξημερώματα για τον 38χρονο η εκτροπή ήταν μοιραία αφού η πρόσκρουση του πάνω στα σταθερά αντικείμενα ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια και να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής που έφτασε στο σημείο με ένα όχημα και δύο πυροσβέστες.

Ο άτυχος οδηγός παραδόθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το ΑΤ Λοκρών που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, καθώς και τοξικολογική εξέταση για τη διερεύνηση των αιτιών της θανατηφόρας εκτροπής.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση