Λαμία: Προφυλακίστηκε ο Αλβανός - Ελεύθερο το ζευγάρι για τα ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 08:03 Λαμία: Προφυλακίστηκε ο Αλβανός - Ελεύθερο το ζευγάρι για τα ναρκωτικά

Τα πήρε όλα πάνω του ο 39χρονος Αλβανός - Είχαν συλληφθεί το βράδυ του Σαββάτου, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας, για κοκαΐνη και χασίς.

Το δρόμο για τη φυλακή, με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα,  πήρε ο 39χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται ότι διακινούσε ναρκωτικά στα στέκια της νεολαίας στη Λαμία.

Το ζευγάρι από τη Λαμία στο οποίο ανήκε η αποθήκη, όπου βρέθηκαν τα ναρκωτικά, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερο. Η 45χρονη γυναίκα χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο, ενώ ο 51χρονος σύζυγός της υποχρεούται να καταβάλει χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ. Την Κυριακή είχε αφεθεί ελεύθερος και ο τέταρτος συλληφθείς, ένας 37χρονος Λαμιώτης, ο οποίος κατηγορούταν μόνο για αγορά ναρκωτικών.

Τα πήρε όλα πάνω του

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο 39χρονος που προφυλακίστηκε υποστήριξε ότι ο ζευγάρι των Λαμιωτών στο οποίο ανήκε η αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας, δεν γνώριζε γα τα πράγματα που είχε μέσα. Απλά επειδή είχαν φιλική σχέση του είχαν δώσει το κλειδί για να τον εξυπηρετήσουν όταν τους ζήτησε να βρει ένα χώρο γα να βάλει κάποια πράγματα.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε εξαρτημένο άτομο και ότι τα ναρκωτικά ήταν για δική του χρήση.

«Ήταν αναμενόμενη η προσωρινή κράτηση του εντολέα μου. Είναι γνωστό ότι ο ίδιος είναι χρήστης και γι αυτό ζητήσαμε ιατρική εξέταση. Η οποία όταν βγει πιστεύω ότι θα βοηθήσει στην περαιτέρω εξέλιξη της υπόθεσης, όταν αυτή εκδικαστεί....», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου, Δημήτρης Κρούπης.

Πως τους συνέλαβε η Ασφάλεια Λαμίας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι ο 39χρονος Αλβανός, ο οποίος διαμένει χρόνια στη Λαμία και έχει οικογένεια, διακινεί ναρκωτικά στα στέκια της νεολαίας στην πόλη της Λαμίας.

Μετά από παρακολούθηση διαπιστώθηκε ότι πριν τη διακίνηση επισκεπτόταν μια αποθήκη που βρίσκεται σε υπόγειο πολυκατοικίας και η οποία ήταν ιδιοκτησίας ενός ζευγαριού από τη Λαμία, που έχουν διαμέρισμα στην συγκεκριμένη πολυκατοικία και διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον Αλβανό.

Το βράδυ το Σαββάτου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας έκαναν επιχείριση και συνέλαβαν αρχικά τον 39χρονο Αλβανό και έναν 37χρονο Λαμιώτη, την ώρα που του πουλούσε ναρκωτικά.

Στη συνέχεια με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου έγινε έρευνα στην αποθήκη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 2,5 κιλά χασίς, 80 περίπου γραμμάρια κοκαΐνης, δυο ζυγαριές, κινητά τηλέφωνα κ.α.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση