Νεαροί με κουκούλες αποπειράθηκαν να ληστέψουν ηλικιωμένο μέρα μεσημέρι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 07:52 Νεαροί με κουκούλες αποπειράθηκαν να ληστέψουν ηλικιωμένο μέρα μεσημέρι

Ίδια συνταγή με αυτή της ληστείας στην Αυλίδα, που άρπαξαν την αλυσίδα από το λαιμό ηλικιωμένης...

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων ανθρώπων και μάλιστα μέρα μεσημέρι!

Με διαφορά 24 ωρών από την θρασύτατη ληστεία 88χρονης στην Αυλίδα Ευβοίας, ήρθε να προστεθεί μία ακόμη επίθεση νεαρών δραστών αυτή τη φορά σε βάρος 71χρονου στο Μοσχοπόδι Θηβών.

Ο ηλικιωμένος άνδρας περπατούσε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής (25/11) στο δρόμο, όταν ένα αυτοκίνητο με τρεις νεαρούς σταμάτησε δίπλα του. Οι δύο από αυτούς που φορούσαν κουκούλες, πήδησαν έξω από το αμάξι και προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον 71χρονο θέλοντας να του αποσπάσουν το πορτοφόλι του. Τα «βρήκαν… σκούρα» όμως με τον ηλικιωμένο, ο οποίος αντιστάθηκε κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποθαρρύνει τους επίδοξους ληστές που επιβιβάστηκαν και πάλι στο αμάξι τους και εξαφανίσθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία που προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών. Από τον τρόπο δράσης τους πάντως και τον αριθμό των ατόμων που πήραν μέρος στο συμβάν, δεν αποκλείεται να είναι οι ίδιοι που επιτέθηκαν πριν από μία ημέρα στην 88χρονη στην Αυλίδα με λεία μια χρυσή αλυσίδα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση