Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών: Όλοι στη συγκέντρωση για το Πανεπιστήμιο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 19:44 Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών: Όλοι στη συγκέντρωση για το Πανεπιστήμιο

Η Ομοσπονδία  μας συμμετείχε την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 σε ευρεία σύσκεψη που συμμετείχαν η Δημοτική Αρχή, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το ΤΕΙ Στερεάς, η Μητρόπολη Φθιώτιδος και Φορείς του Ν. Φθιώτιδας  με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λαμιέων  κ. Νικολάου Σταυρογιάννη με θέμα : « Εξελίξεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση » μετά τις αρνητικές εξελίξεις  για το ΤΕΙ Στερεάς.

Στη σύσκεψη αποφασίσθηκε ομόφωνα η απόσυρση του Νομοσχεδίου  του Υπουργείου Παιδείας  που αδικεί κατάφορα τη Φθιώτιδα  και τη Λαμία – συζήτηση υπό μηδενική βάση  και οι Βουλευτές  του Ν. Φθιώτιδας να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο αν αυτό πάει στη βουλή.

Επίσης αποφασίσθηκε να ξεκινήσουμε κινητοποιήσεις με πρώτη στο χώρο του ΤΕΙ την Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2018 και ώρα 13:00 το μεσημέρι.

Φίλες και Φίλοι, απευθύνουμε κάλεσμα σε όλη την τοπική κοινωνία , να ευαισθητοποιηθούμε  και να ενεργοποιηθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Το νομοσχέδιο αυτό θα είναι « η ταφόπλακα » για  τη Φθιώτιδα και τη Λαμία.

Δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε.

Ήδη η Φθιώτιδα έγινε ουρά της Θεσσαλίας.

Η έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – η Λαμία – θα είναι η μοναδική  χωρίς Πανεπιστήμιο.

Την Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2018, ώρα 13:00 το μεσημέρι συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση στο χώρο του ΤΕΙ .

Θα ακολουθήσουν και άλλες κινητοποιήσεις μέχρι να δικαιωθούμε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση