Εκλογές ΕΛΜΕ Φθιώτιδας: Σημαντική αύξηση για Ανεξάρτητους - Πτώση της ΔΑΚΕ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 11:56 Εκλογές ΕΛΜΕ Φθιώτιδας: Σημαντική αύξηση για Ανεξάρτητους - Πτώση της ΔΑΚΕ

Σταθερή δύναμη η Ενωτική Κίνηση…

Σημαντική αύξηση σε ποσοστό και ψήφους σημείωσε ο Συνδυασμός Ανεξάρτητων Καθηγητών στις εκλογές της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας.

Η αύξηση μεταφράστηκε σε μία ακόμη έδρα κέρδος, συνολικά τρεις (3), η οποία χάθηκε για λογαριασμό της ΔΑΚΕ που παρουσίασε αντίστοιχη μείωση στα ποσοστά της και έμεινε στη μία (1) έδρα.

Αντίθετα Ενωτική Κίνηση και Αγωνιστική Συσπείρωση διατήρησαν τις δυνάμεις τους εκλέγοντας δύο εκπροσώπους και έναν αντίστοιχα στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Τα παραπάνω είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο νέα πρόσωπα στο ΔΣ και μάλιστα γυναικεία, καθώς από τους Ανεξάρτητους προστέθηκε η κα Καλλιόπη - Μαρία Πυργολιού και από τη ΔΑΚΕ η κα Γεωργία Παντίδου.

Αναλυτικά:

Εκλέγονται στο νέο ΔΣ

Από τον Συνδυασμό Ανεξάρτητων Καθηγητών:

Προύσαλης Δημήτρης (72), Παλέτσος Θύμιος (62), Πυργολιού Καλλιόπη-Μαρία (56)

Από την Ενωτική Κίνηση:

Αρμυριώτης Αναστάσιος (80), Ζάχος Γεώργιος (60)

Από την ΔΑΚΕ:

Παντίδου Γεωργία (42)

Από την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπ/κών

Λούβαρης Κωνσταντίνος (25)

Εκλέγονται στην ΕΕ

Μεγαλιός Παναγιώτης (28 – ΣAK), Δήμος Ιωάννης (31 - Ενωτική) και Σπαλιώρας Κωνσταντίνος (25 - ΔΑΚΕ)

Για την εκλογή Αντιπροσώπων στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ:

Εκλέγονται

Όλοι οι υποψήφιοι του Συνδυασμού Ανεξάρτητων Καθηγητών, η μοναδική υποψήφια της ΔΑΚΕ (Καραγιάννη - Γεωργίου Γεωργία) και οι πρώτοι έξι (6) της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών (Λούβαρης Κωνσταντίνος, Μπούλα Ιουλία, Φέκας Γιώργος, Χαλιώτης Αποστόλης, Ζαγγανά Γεωργία και Κέππα Μάγδα)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com