Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Χειροπέδες σε 42χρονο που διέρρηξε αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 12:36 Λαμία: Χειροπέδες σε 42χρονο που διέρρηξε αυτοκίνητο

Τον «τσίμπησε» η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. λίγα λεπτά μετά την κλοπή…

Η άμεση κινητοποίηση των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. της Άμεσης Δράσης Λαμίας, γλύτωσε από περιπέτειες Λαμιώτισσα, το αυτοκίνητο της οποίας έγινε στόχος διάρρηξης - κλοπής λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (27/11).

Συγκεκριμένα στην οδό Καποδιστρίου, εθεάθη ύποπτο άτομο να περιεργάζεται αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο ύψος του Δημοτικού Σχολείου.

Στις αναζητήσεις που ακολούθησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν πλησίον του αριθμού ‘’36’’ της παραπάνω οδού, έναν λευκό σκαραβαίο από τον οποίο είχαν θραύσει το τζαμάκι και είχαν αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό του.

Το ίδιο άμεσα εντόπισαν οι αστυνομικοί στη συμβολή των οδών Σκουφά και Τριανταφύλλου, το άτομο που είχε διαρρήξει το αυτοκίνητο το οποίο και συνελήφθη. Πρόκειται για 42χρονο άνδρα γνωστό στις αρχές πάνω στον οποίο βρέθηκαν όσα χαρτιά, αλλά και αντικείμενα είχε κλέψει από τον σκαραβαίο τα οποία και επεστράφησαν στην ιδιοκτήτρια. Επίσης πάνω του είχε και ένα μαχαίρι το οποίο επίσης κατασχέθηκε.

Η ιδιοκτήτρια μιλώντας στο LamiaReport εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. για την άμεση κινητοποίησή τους και την αποτελεσματικότητά τους στην σύλληψη του δράστη. Όπως μας είπε τα αντικείμενα που αφαίρεσε ο 42χρονος ήταν ευτελούς αξίας (μια ομπρέλα, ένα αντισκωρικό σπρέι και χαρτί), όμως τα χαρτιά που πήρε πίσω (δίπλωμα, ασφάλεια, άδεια) ήταν πολύ σημαντικά για κείνη και γλύτωσε από πρόσθετη ταλαιπωρία.

Ήδη την δράση του διαρρήκτη θα την πληρώσει αρκετά αφού θα πρέπει να αντικαταστήσει το τζάμι και να ξαναφτιάξει την κλειδαριά από το ντουλαπάκι το οποίο επίσης διέρρηξε σπάζοντάς την.

Την προανάκριση για το συμβάν ανέλαβε η Ασφάλεια Λαμίας, που το τελευταίο διάστημα έχει να αντιμετωπίσει αρκετά ακόμη κρούσματα διαρρήξεων - κλοπών, κυρίως σε αυτοκίνητα που είναι παρκαρισμένα σε απόμερα σημεία.