Λαμία: Σήμερα η συγκέντρωση - διαμαρτυρία στο ΤΕΙ για απόσυρση του νομοσχεδίου Γαβρόγλου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 08:10 Λαμία: Σήμερα η συγκέντρωση - διαμαρτυρία στο ΤΕΙ για απόσυρση του νομοσχεδίου Γαβρόγλου

Στη 1:00 σήμερα το μεσημέρι το ραντεβού στον χώρο του ΤΕΙ στη Λαμία...

Ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου Γαβρόγλου, το οποίο επισήμως αφήνει χωρίς τριτοβάθμιο ίδρυμα τη Λαμία και τη Φθιώτιδα, οι τοπικές αρχές και οι φορείς συγκεντρώνονται την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στις 13:00’ στο χώρο του ΤΕΙ Στερεάς.

Στόχος τους να διατρανώσουν την αντίθεσή τους σε όσα αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στην πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων με πρωτοβουλία του Δημάρχου Νίκου Σταυρογιάννη, καταδείχθηκε ότι κοινή άποψη όλων είναι η δημιουργία Πανεπιστημίου Στερεάς με πρώτη ύλη το υπάρχον ΤΕΙ.

Η συγκεκριμένη συγκέντρωση – διαμαρτυρία, έστω κι αυτή την ύστατη στιγμή είναι απαραίτητο να έχει τη συμμετοχή και το πάθος που χαρακτηρίζει τα συλλαλητήρια που διεκδικούν. Διαβάστε το κάλεσμα της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Φθιώτιδας.

Η αδικία είναι εξόφθαλμη για την Περιφέρεια και την έδρα της, που γερνά και συρρικνώνεται μην έχοντας όσα οι άλλες Περιφέρειες.

Στην Παμφθιωτική συγκέντρωση έχουν κληθεί και οι βουλευτές του νομού Φθιώτιδας, που «έλαμψαν διά της απουσίας τους», όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση