Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με ομόφωνη απόφαση η αγορά ακινήτου για Κινηματογράφο στην Κάτω Τιθορέα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 10:50 Με ομόφωνη απόφαση η αγορά ακινήτου για Κινηματογράφο στην Κάτω Τιθορέα

Με το ποσό των 50.000 ευρώ ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας πρόκειται να αγοράσει το ακίνητο που βρίσκεται στην Κάτω Τιθορέα επί της οδού Κηφισσού (παλαιός κινηµατογράφος ιδιοκτησίας Καρανάσιου), προκειμένου να γίνει εκεί πολιτιστικός χώρος του Δήμου, με την παράλληλη λειτουργία θερινού και χειμερινού κινηματογράφου.

Πρόκειται για οικόπεδο εµβαδού 208,05m2 που καλύπτεται από ισόγειο κτίριο εµβαδού 208,05m2 και φέρεται ως το µοναδικό κατάλληλο για τον συγκεκριµένο σκοπό διότι λειτουργούσε ως θερινός και χειµερινός κινηµατογράφος για πολλά χρόνια στην Κ. Τιθορέα και µπορεί να φιλοξενήσει και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η συγκεκριμένη απόφαση είχε ακυρωθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση καθώς για την αγορά ακινήτου χρειαζόταν η πλειοψηφία από το σύνολο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Στο προηγούμενο συμβούλιο που έγινε στις 9 Νοεμβρίου 2018 η συγκεκριμένη πρόταση υπερψηφίστηκε και από τα 19 μέλη που συμμετείχαν σε αυτό.