Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αταλάντη: Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018 09:27 Αταλάντη: Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Οικονόμου

Μετά τις επιτυχημένες εκδηλώσεις στην Αθήνα και τη Λαμία, ο Γιάννης Οικονόμου παρουσιάζει  το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Τέσσερα Βήματα για την Πολιτική Αλλιώς» στην περιοχή της Λοκρίδας, το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου  2018, στις 18:30,στο Κωσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο, στην Αταλάντη

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Γιώργος Στύλιος, Βουλευτής Νομού Άρτας, Αν. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΝΔ

Σπύρος Μάμαλης, Πρόεδρος Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ( ΓΕΩΤΕΕ)

Γιώργος Στείρης, Αναπλ. Καθηγητής Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Άρης Μαρτάκος, υπεύθυνος ενημερωτικής ιστοσελίδας www.fonografos.net

Στο βιβλίο «Τέσσερα Βήματα για την Πολιτική Αλλιώς» o Γιάννης Οικονόμου καταθέτει τις σκέψεις και τις προτάσεις του για στοχευμένες αλλαγές με διαφορετική φιλοσοφία σε τέσσερις σημαντικούς τομείς που μπορούν να διαμορφώσουν τις προϋποθέσεις  για να περάσουμε από το σημερινό τέλμα στην  Ελλάδα της επόμενης μέρας: την Παιδεία, το Δημογραφικό, την Ανάπτυξη και την Πολιτική.

*Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Οικονόμου:

Ο Γιάννης Οικονόμου γεννήθηκε το 1973 στη Λαμία, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ολοκληρώνοντας τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Ασχολείται με την πολιτική από νεαρή ηλικία. Από το 1995 έως το 1998 διετέλεσε Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την περίοδο 1998 – 2001 πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Μέχρι σήμερα έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις ευθύνης, όπως Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή (2006 -2009) και Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΟΣΥ Α.Ε. (2013-2015). Την περίοδο 2016 - 2017 τέθηκε επικεφαλής του Στρατηγικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σήμερα διατελεί Σύμβουλος Προέδρου της ΝΔ.

Από το 2001 εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, ως στέλεχος σε εμπορικές επιχειρήσεις. Το 2011 ξεκίνησε την επιχειρηματική του καριέρα στον κλάδο εμπορίας και παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων όπου διαγράφει μια ιδιαίτερα δυναμική πορεία. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Ζορμπαλά, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο.