Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επεισόδια με οπαδούς έξω από το γήπεδο μετά τον αγώνα ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΟΚ (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 10:19 Επεισόδια με οπαδούς έξω από το γήπεδο μετά τον αγώνα ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΟΚ (BINTEO)

Στο νοσοκομείο πέντε φίλαθλοι της Λαμίας...

Στο πλήθος που συγκεντρώθηκε έξω από τη Θύρα 3 του ΔΑΚ Λαμίας, όπου υπήρχε αστυνομικός αποκλεισμός για την έξοδο της ομάδας του ΠΑΟΚ, ρίχνει τις ευθύνες η αστυνομία για της μικρής έκτασης επεισόδια που σημειώθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα Super League μεταξύ ΠΑΣ Λαμία και Δικέφαλου του Βορρά.

Σύμφωνα με την αστυνομία 150 άτομα άρχισαν να κλωτσούν και να απωθούν τους αστυνομικούς, που ανήκαν στην ΥΜΕΤ της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, οι οποίοι αντέδρασαν και τους απώθησαν βιαίως.

Από την ολιγόλεπτη συμπλοκή δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν στα χέρια, σύμφωνα με την αστυνομία, στους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί τόπου από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στην είσοδο του Δημαρχείου για αυτόν τον λόγο.

Συλλήψεις ή ακόμη και προσαγωγές δεν έγιναν, ωστόσο πέντε φίλαθλοι πήγαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, ενώ τα ΜΑΤ αποχώρησαν από τη Λαμία λίγο μετά τις 11 το βράδυ.

Να σημειώσουμε ότι η ένταση ξεκίνησε στο 87’ όταν κροτίδα έσκασε στη νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου (δίπλα στις παλιές τουαλέτες), η οποία φέρεται να πετάχτηκε από φίλους του ΠΑΟΚ που βρισκόντουσαν έξω από το γήπεδο χωρίς εισιτήρια στην οδό Ασκληπιού.