Βέττας: Ρύθμιση - ανάσα για εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 09:46 Βέττας: Ρύθμιση - ανάσα για εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες

Συνάντηση με εμπόρους και επαγγελματοβιοτέχνες του Νομού Φθιώτιδας πραγματοποίησε την Τετάρτη 5/12/2018 ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας στα κοινά γραφεία της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και του Εμπορικού Συλλόγου, στη Λαμία.

 Ο κ. Βέττας ανέπτυξε την πρότασή του για τον επαναϋπολογισμό των εισφορών, επομένως και των οφειλών στον ΟΑΕΕ τα χρόνια της κρίσης. Συγκεκριμένα ανέφερε πως είναι ένα σχέδιο που προτείνει βιώσιμη ρύθμιση των χρεών, που δικαιώνει τους εμπόρους και τους ελεύθερους επαγγελματίες αφού θα τους απελευθερώσει από ένα σημαντικό βάρος χρέους, το οποίο δημιουργήθηκε από το 2010 και μετά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι πρόσφατες παρεμβάσεις της κυβέρνησης στο φορολογικό, αλλά και η αναγκαιότητα μιας συνεχούς προσπάθειας μείωσης τον φορολογικών βαρών των ελεύθερων επαγγελματιών (τέλος επιτηδεύματος, προκαταβολή φόρου), το φλέγον ζήτημα των ρυθμίσεων των υποχρεώσεων τους, όπως επίσης και η βιώσιμη λύση του ζητήματος των επιχειρηματικών δανείων που ταλανίζει τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της χώρας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση