Σταϊκούρας: Αξιοποιούνται οι παρακαταθήκες του 2014 στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 12:13 Σταϊκούρας: Αξιοποιούνται οι παρακαταθήκες του 2014 στο Νοσοκομείο Λαμίας

Τους συναδέλφους του βουλευτές και Τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας στο κομμάτι της υγείας, Βασίλη Οικονόμου και Ιάσωνα Φωτήλα, συνόδευσε στην περιοδεία τους στη Φθιώτιδα, ο βουλευτής του νομού Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο κ. Σταϊκούρας φρόντισε να ενημερώσει τους συναδέλφους του για τα προβλήματα που βιώνει η περιοχή στο κομμάτι της υγείας και ιδιαίτερα αυτά του Νοσοκομείου Λαμίας, που όπως είπε «σχετίζονται με την έλλειψη Διοίκησης του Νοσοκομείου για μεγάλο χρονικό διάστημα, την έλλειψη ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού σε οργανικές θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων, τα προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής, το κλείσιμο ή την υπολειτουργία κλινικών, τις συνεχείς αναβολές χειρουργικών επεμβάσεων, τα προβλήματα φύλαξης, στέγασης και σίτισης, ενώ παρόμοια ήταν και η εικόνα στα Κέντρα Υγείας της Φθιώτιδας. Για όλα αυτά, έχουν κατατεθεί πολυάριθμες Κοινοβουλευτικές Ερωτήσεις, με τις περισσότερες να μένουν χωρίς απάντηση…».

Ο Φθιώτης βουλευτής επανέλαβε τα όσα είχε κάνει η κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος το 2014 με την εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 640.000 ευρώ, καθώς και τη θεσμοθέτηση νέου Οργανισμού που αυξάνει τις κλίνες από 340 σε 407.

Χαρακτήρισε σήριαλ τα όσα έχουν γίνει με προμήθεια του νέου Αξονικού Τομογράφου παραδέχτηκε ωστόσο ότι η νέα διοίκηση κάνει βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση αξιοποιώντας τις «σημαντικές παρακαταθήκες», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση