Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Αποφυλακίστηκαν δυο υπάλληλοι από το κύκλωμα με τα «μαϊμού» διπλώματα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 09:00 Λαμία: Αποφυλακίστηκαν δυο υπάλληλοι από το κύκλωμα με τα «μαϊμού» διπλώματα

Τι δήλωσε στο LamiaReport o συνήγορος υπεράσπισης των δυο υπάλληλων που αποφυλακίστηκαν, κ. Γιώργος Δούμας.

Πρόκειται για την πολύκροτη υπόθεση με τα «μαϊμού» διπλώματα, που είχε έδρα τη Λαμία, και είχε απλώσει πλοκάμια και σε άλλους νομούς.

Τον περασμένο Ιούνιο πέντε άτομα προφυλακίστηκαν με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα για την υπόθεση με τα πλαστά διπλώματα.

Οι τρεις από τους πέντε συλληφθέντες ήταν γυναίκες, όλες τους υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Φθιώτιδας.

Οι δυο από αυτές, μια από την περιοχή της Λοκρίδας και μία από τη Λαμία, αποφυλακίστηκαν μετά από ανάλογο αίτημα, που κατέθεσε ο γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Δούμας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση των δυο συγκεκριμένων υπαλλήλων που είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενες και είχαν οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο κ. Δούμας μιλώντας στο LamiaReport δεν θέλησε να μπει στην ουσία της υπόθεσης, αφού η προανάκριση είναι ακόμη σε εξέλιξη, ωστόσο μας μίλησε για την αποφυλάκιση των δυο υπαλλήλων.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιώργος Δούμας για το κύκλωμα με τα πλαστά και τα «μαϊμού» διπλώματα