Μία θέση δικηγόρου παρ' Εφέταις στο Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 13:38 Μία θέση δικηγόρου παρ' Εφέταις στο Δήμο Λαμιέων

Την πλήρωση μίας (1) θέσης δικηγόρου παρ' Εφέταις με σχέση έμμισθης εντολής, με πάγια μηνιαία αντιμισθία, κατόπιν επιλογής, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, προκήρυξε ο Δήμος Λαμιέων.

Ο δικηγόρος που θα προσληφθεί θα καταλάβει κενή οργανική θέση, κατηγορίας ειδικών θέσεων, του Δήμου και θα ακολουθεί την προβλεπόμενη από την κείμενη νομοθεσία υπηρεσιακή εξέλιξη.

Αντικείμενο της απασχόλησής του, θα είναι η νομική υποστήριξη και η μέριμνα της δικαστικής και εξώδικης προστασίας του Δήμου Λαμιέων, καθώς και η επιμέλεια της διεξαγωγής των δικών με διάδικο τον Δήμο.

Στα βασικά κριτήρια επιλογής είναι να είναι μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ή να αποστείλουν με συστημένη επιστολή σε κλειστό φάκελο, στο Δήμο Λαμιέων (Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού) Φλέμιγκ & Ερυθρού Σταυρού, Τ.Κ. 35100, υπεύθυνη κα Κωνσταντίνα Τσούμα, τηλ. 22313-51027 κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08.00 έως 15.00, σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών, που αρχίζει την επομένη από την τελευταία δημοσίευση της προκήρυξης στον ημερήσιο τύπο Λαμίας.

Για τα τυπικά προσόντα και λεπτομέρειες σχετικά με την αξιολόγηση των αιτήσεων, μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση