Χιόνισε στα χωριά του Δήμου Λαμιέων - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 11:15 Χιόνισε στα χωριά του Δήμου Λαμιέων - Δείτε εικόνες

Στα λευκά «ξύπνησαν» το πρωί της Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου, όλα σχεδόν τα ορεινά χωριά του Δήμου Λαμιέων.

Σύμφωνα και με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γιώργο Ζήσιμο, χιόνι πέφτει από τη νύχτα σε όλα τα ορεινά χωριά της Δημοτικής Ενότητας Υπάτης, ενώ από το πρωί χιονίζει και στα ημιορεινά.

Στην Καστανιά το χιόνι έφτασε τους 5 πόντους, ενώ λιγότερος είναι ο χιονιάς στο Ελευθεροχώρι όπου η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δείτε όμορφες φωτογραφίες από το Περιστέρι Υπάτης που βρίσκεται σε υψόμετρο 620 μέτρων:

Αρκετό είναι το χιόνι και από την πλευρά της Όθρυος με τη Δίβρη να είναι ντυμένη στα λευκά, ενώ αρκετό χιόνι έχει και το Καλαμάκι.

Οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας του Δήμου σε συνεργασία με την Περιφέρεια θα είναι σε επιφυλακή όσο χρειαστεί για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ας θυμηθούμε και την πρόγνωση του συνεργάτη μας Κώστα Λούτα για τον καιρό που περιμένουμε τις επόμενες ώρες στην περιοχή μας:

Την Πέμπτη προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια περίπου από τα 500-600μ και πάνω (π.χ. Δομοκός, Μπράλος). Το απόγευμα τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ ασθενείς και η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 3-7 βαθμούς.

Την Παρασκευή προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 4-10 βαθμούς.

Συννεφιασμένος θα παραμείνει ο καιρός και το Σάββατο, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή περαιτέρω άνοδο και να φτάνει τους 13 βαθμούς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση