Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εποχικό προσωπικό ζητεί το Γενικό Νοσοκομείο Θήβας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 10:14 Εποχικό προσωπικό ζητεί το Γενικό Νοσοκομείο Θήβας

Συνολικά 22 άτομα - Θέσεις στη ΔΕΥΑΚΑ.

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (22) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων του, ανακοίνωσε το Γενικό Νοσοκομείο Θήβας.

Οι ειδικότητες και η διάρκεια της σύμβασης φαίνονται στον παρακάτω πίνακα:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Γ. Ν. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - Γ. Ν. ΘΗΒΩΝ (Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Θηβών),

Θέση Κουμέρκι Τ.Κ. 322 00 ΘΗΒΑ,

απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού υπ’ όψιν κας Παλαιογιάννη Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 22623 50100).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Θέσεις στην ΔΕΥΑΚΑ

Η Δημοτική Επιχείρηση ΄Υδρευσης Αποχέτευσης Κύμης Αλιβερίου (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.) ύστερα από την υπ’ αριθ. 196/2018 απόφαση του Δ.Σ, ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων ως Εργάτες.

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι δίμηνη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Δ..Ε.Υ.Α.Κ.Α. (Δ/νση: Κ. Μπακόλα 30- 1ος όροφος , τηλ: 2223025276) και αρμόδια για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Μπαϊρακτάρη Σοφία , κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι και 15/12/2018.