Οικονομική τη Δευτέρα στη Στυλίδα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 14:12 Οικονομική τη Δευτέρα στη Στυλίδα

Ο διαγωνισμός για τη συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας στις Δημοτικές Ενότητες Εχιναίων και Πελασγίας και ο καθορισμός της ωριαίας αποζημίωσης των ιδιωτικών μηχανημάτων που θα συνδράμουν το 2019 σε έκτακτες ανάγκες, βρίσκονται στην 24η πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Στυλίδας.

Η Επιτροπή θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 11:30’ πμ με τ απαρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Θέμα 1ο: ΕΓΚΡΙΣΗ  ΤΟΥ 2ου ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΗ Δ.Ε. ΕΧΙΝΑΙΩΝ ΚΑΙ Δ.Ε. ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017-2018 (Α’ ΦΑΣΗ)»

Θέμα 2ο: Έγκριση  μίσθωσης χωρίς  διαγωνισμό  ιδιωτικών  μηχανημάτων,  για  την εκτέλεση  εργασιών εκτάκτων αναγκών  σε ιδιώτες με αυτεπιστασία από την Δήμο Στυλίδας και  καθορισμός  ωριαίας αποζημίωσης  αυτών, που  θα  ισχύει   από 01-01-2019 έως  31-12-2019.

Θέμα 3ο: Έγκριση πρακτικού δημόσιας κλήρωσης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών Έργων έτους 2019, για τις εξαιρετικές διαδικασίες (συνοπτικοί διαγωνισμοί, διαπραγμάτευση χωρίς δημοσίευση προκήρυξης κ.λ.π.) του Δήμου Στυλίδας.

Θέμα 4ο: Καθορισμός τρόπου και όρων δημοπράτησης του έργου με τίτλο «Ανακατασκευή και συντήρηση κοινοχρήστων χώρων και λοιπών εγκαταστάσεων ΤΚ Ανύδρου και ΤΚ Νεραϊδας».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση