Αυτός είναι ο νέος αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 08:27 Αυτός είναι ο νέος αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Λαμίας

Εν αναμονή των ημερομηνιών παράδοσης και για τον μαγνητικό τομογράφο. 51 νέες προσλήψεις επικουρικού προσωπικού.

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για να αποκτήσει το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, τον δικό του σύγχρονο αξονικό τομογράφο 64 τομών, αλλά και τον μαγνητικό τομογράφο που έλειπε από το μεγαλύτερο νοσηλευτικό κατάστημα της Στερεάς.

Στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση της επιτροπής διαγωνισμού με το πρακτικό της οικονομικής αξιολόγησης του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού και δόθηκε το «πράσινο φως» για την αποσφράγιση των Δικαιολογητικών Κατακύρωσης της εταιρίας «ΦΙΛΙΠΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ».

Στο διαγωνισμό προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, είχαν ανταποκριθεί άλλες δύο εταιρίες οι προτάσεις των οποίων απορρίφθηκαν (η μία μετά από προσφυγή της ΦΙΛΙΠΣ).

Σύμφωνα λοιπόν με την προσφορά που κατακυρώθηκε το αμέσως επόμενο διάστημα θα πρέπει να εγκατασταθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας Σύστημα Αξονικής Τομογραφίας Ingenuity Core της οικογένειας Αξονικών Τομογράφων Ingenuity CT, του οίκου Philips στην τιμή των 499.968,00 € με το ΦΠΑ (Δείτε ΕΔΩ τις τεχνικές προδιαγραφές).

Μάλιστα μετά τη λήξη της περιόδου εγγύησης καλής λειτουργίας (δύο έτη), έως και τη συμπλήρωση δεκαετίας από την προμήθεια του εξοπλισμού, η εταιρεία δύναται να αναλάβει την πλήρη συντήρηση και επισκευή με ετήσιο κόστος 52.080,00€ με ΦΠΑ.

Ο Μαγνητικός

Ευχάριστα όμως είναι τα νέα και για την προμήθεια του μαγνητικού τομογράφου για το Νοσοκομείο Λαμίας, αφού εγκρίθηκε η αντικατάσταση του κλωβού ραδιοσυχνοτήτων του συγκροτήματος μαγνητικού συντονισμού (MRI) 1,5 TESLA, στο πλαίσιο της προσφοράς  της εταιρίας «PHILIPS ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ» για το Σύστημα Μαγνητικής τομογραφίας Multiva 1.5Τ o-stream technology 32 ch του οίκου Philips.

Η αξία του παραπάνω μαγνητικού θα ανέλθει στα 899.000,00 ευρώ με το ΦΠΑ και είναι βέβαια εντός του συνολικού προϋπολογισμού.

Σημειώνεται ότι και στην περίπτωση του μαγνητικού, η εταιρεία αναλαμβάνει μετά τη λήξη της περιόδου εγγύησης καλής λειτουργίας έως και τη συμπλήρωση δεκαετίας από την προμήθεια του, την πλήρη συντήρηση και επισκευή με ετήσιο κόστος 52.080,00€ με ΦΠΑ.

Προσλήψεις επικουρικού ιατρικού και λοιπού προσωπικού

Για τη λειτουργία των παραπάνω μηχανημάτων, αλλά κυρίως για την καλύτερη λειτουργία συνολικά του Νοσοκομείου, εγκρίθηκαν από το ΔΣ οι προσλήψεις σημαντικού αριθμού νοσηλευτικού, παραϊατρικού, τεχνικού, διοικητικού και φυσικά ιατρικού προσωπικού.

Ειδικότερα από τους ηλεκτρονικούς καταλόγους λοιπού – πλην ιατρών – επικουρικού προσωπικού της αρμόδιας Δ.Υ.ΠΕ. ζητούν 35 άτομα στις παρακάτω ειδικότητες:

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

(1) ΤΕ Νοσηλευτικής

(2) ΤΕ Νοσηλευτικής (ΜΕΘ)

(4) ΔΕ Νοσηλευτικής (ΜΕΘ)

(1) ΔΕ Νοσηλευτικής

(3) ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού

ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

(1) ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων

(2) ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας (για τη λειτουργία του Μαγνητικού και του Αξονικού τομογράφου)

(1) ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων

(2) ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών (για τη λειτουργία του Μαγνητικού και του Αξονικού τομογράφου)

(1) ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

(1) ΔΕ Τεχνικού (ειδικότητας ξυλουργού)

(1) ΔΕ Τεχνικού (ειδικότητας κλιβανιστών-αποστειρωτών-απολυμαντών)

(1) ΔΕ Οδηγών

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

(1) ΔΕ Διοικητικού/Διοικητικών Γραμματέων

(9) ΔΕ Προσωπικού Ασφαλείας

(4) ΥΕ Προσωπικού Εστίασης (ειδικότητας τραπεζοκόμου).

Ομοίως ενόψει της λήξης της θητείας δέκα (10) επικουρικών γιατρών από 31/12/2018 έως 21/11/2019, το ΔΣ ενέκρινε την πρόσληψη 16 ακόμη στις παρακάτω ειδικότητες:

ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

• Δύο (2) θέσεις Παθολογικής ανατομικής

• Μία (1) θέση Νευρολογίας

• Μία (1) θέση Καρδιολογίας

• Δύο (2) θέσεις Ακτινοδιαγνωστικής

• Μία (1) θέση Μαιευτικής Γυναικολογίας

• Μία (1) θέση Ιατρικής Βιοπαθολογίας για την Αιμοδοσία

• Μία (1) θέση Ιατρικής Βιοπαθολογίας

• Μία (1) θέση Ορθοπαιδικής

• Μία (1) θέση Πευμονολογίας-Φυματιολογίας

• Μία (1) θέση Οφθαλμολογίας

• Μία (1) θέση Καρδιολογίας για το ΤΕΠ

• Μία (1) θέση Γενικής Ιατρικής ή Νεφρολογίας

• Μία (1) θέση ΩΡΛ/γίας

• Μία (1) θέση Αναισθησιολογίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com