Αυτές είναι οι θέσεις ιατρών για τα Κέντρα Υγείας της 5ης ΥΠΕ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 12:48 Αυτές είναι οι θέσεις ιατρών για τα Κέντρα Υγείας της 5ης ΥΠΕ

Προκηρύχτηκαν από την 5η ΥΠΕ οι 59 θέσεις Ιατρών και Οδοντιάτρων κλάδου ΕΣΥ, που εγκρίθηκαν από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για τα Κέντρα Υγείας της περιοχής ευθύνης της.

Θυμίζουμε τις ειδικότητες για τις εννέα (9) θέσεις που αφορούν τα Κέντρα Υγείας της Φθιώτιδας:

Κ.Υ. Λαμίας

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ (1)

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ (1)

ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ (1)

Κ.Υ. Αμφίκλειας

ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ (1)

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ (1)

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ (1)

Κ.Υ. Αταλάντης

ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α΄ (1)

Κ.Υ. Μακρακώμης

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ (1)

Κ.Υ. Στυλίδας

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ (1)

Ο συνολικός πίνακας με τις θέσεις:

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 10/01/2019 ώρα 12μ.μ και λήγει στις 30/01/2019 ώρα 23:59.

Για τον διορισμό στις θέσεις των: ΚΥ Λιβαδειάς, ΚΥ Ιστιαίας, ΚΥ Ιτέας, ΚΥ Αμφίκλειας, ΚΥ Μαντουδίου, ΚΥ Θήβας, ΚΥ Καρπενησίου, Τοπικό Ιατρείο Καρπενησίου, ΚΥ Σκοπέλου (2), ΚΥ Άμφισσας, ΚΥ Αλιβερίου, ΚΥ Σκιάθου, δεν απαιτείται προϋπηρεσία στην ειδικότητα, διότι υπάγονται στις άγονες και προβληματικές περιοχές Α’ ή Β' κατηγορίας (Π.Δ.131/87).

Μέχρι την ημερομηνία λήξης της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας, ο υποψήφιος πρέπει να καταθέσει στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, (Περιοχή Μεζούρλο, Τ.Κ. 41110, Τ.Θ. 2101), αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο ή να αποστείλει ταχυδρομικά, είτε με συστημένη επιστολή, είτε με εταιρεία ταχυμεταφοράς σε έντυπη μορφή τα δικαιολογητικά και εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται η θέση για την οποία υποβάλλει υποψηφιότητα.

Στην περίπτωση της ταχυδρομικής αποστολής των εγγράφων, για το εμπρόθεσμο της κατάθεσης λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία παράδοσης τους για αποστολή και όχι η ημερομηνία παραλαβής από την παραπάνω αρμόδια υπηρεσία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση