Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκπαιδευτικός σκοτώθηκε πέφτοντας από σκάλα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 18:00 Εκπαιδευτικός σκοτώθηκε πέφτοντας από σκάλα

Νεκρός εντοπίστηκε στις 10 το πρωί της Παρασκευής (21/12) από την αδερφή του ένας 74χρονος με το θάνατό του να αποδίδεται σε πτώση από σκάλα.

Πρόκειται για τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό Παντελή Γεωργίου που έμενε μόνος του ενώ για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο 74χρονος εκπαιδευτικός, στην προσπάθειά του να καθαρίσει τα τζάμια στο σπίτι του, έπεσε από την σκάλα και τραυματίστηκε σοβαρά. Στη συνέχεια φέρεται να σύρθηκε μέχρι το κρεβάτι του ενώ ήταν τραυματισμένος καθώς στο πάτωμα του σπιτιού του βρέθηκαν αίματα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 74χρονος συνταξιούχος φέρει χτύπημα στο κεφάλι από την πτώση.

Σήμερα το πρωί, επαγγελματίας μετέβη στο σπίτι του 74χρονου στον Βόλο για να εκτελέσει τεχνικές εργασίες,  μετά από ραντεβού που είχε κανονίσει με τον άτυχο άνδρα.  Όμως ο 74χρονος δεν του άνοιγε την πόρτα.  Ο επαγγελματίας ειδοποίησε την αδερφή του 74χρονου, που έφτασε στον χώρο και όταν μπήκε στο σπίτι βρήκε νεκρό τον αδερφό της και ειδοποίησε την αστυνομία.

Για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

e-thessalia.gr