Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγχαρητήρια Επιστολή Σαρακιώτη στη Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 16:02 Συγχαρητήρια Επιστολή Σαρακιώτη στη Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας

Έσπευσε να συγχαρεί τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Λαμίας ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης, με αφορμή τη βράβευση της από την Ακαδημία Αθηνών.

Συγκεκριμένα απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Δημήτρη Μαντά στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Μετά την πληροφόρηση που είχα σχετικά με τη διάκριση της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λαμίας και τη βράβευσή σας από την Ακαδημία Αθηνών με το Τιμητικό Βραβείο Γραμμάτων και Καλών Τεχνών, θα ήθελα να συγχαρώ τόσο εσάς προσωπικά όσο και όλους τους συνεργάτες σας όχι μόνο για τη διάκρισή σας αλλά και για το σημαντικό έργο που επιτελείτε στον τομέα του Πολιτισμού και της Μουσικής.

Θα ήθελα να επισημάνω το γεγονός πως η αφοσίωση η δική σας αλλά και όλων των συντελεστών της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λαμίας στην Τέχνη είναι εμφανής και ξεχωριστή στην τοπική μας κοινωνία. Οι προσπάθειές σας είναι αξιέπαινες όχι μόνο γιατί αναγνωρίζονται αλλά γιατί ταυτόχρονα γίνονται το καλύτερο παράδειγμα προς μίμηση.

Με την ευχή στο μέλλον να συνεχίσετε με το ίδιο σθένος να υπηρετείτε τον Πολιτισμό, ελπίζω κι αισιοδοξώ πως πέρα από νέες και σπουδαίες διακρίσεις για τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Λαμίας, ο τόπος μας να γίνει καλύτερος μέσα από τη δημιουργική σας έκφραση!»