Χαροπαλεύει 53χρονος μετά από τροχαίο - Αναζητούν το ασημί Golf που τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 19:45 Χαροπαλεύει 53χρονος μετά από τροχαίο - Αναζητούν το ασημί Golf που τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο

Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες των αρχών να εντοπίσουν τον οδηγό που άφησε πίσω του αιμόφυρτο τον 53χρονο μετά σοβαρό τροχαίο στην Κνωσού, λίγες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά. Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για ένα ασημί Volkwagen Golf , μοντέλο του 1998-2004 το οποίο εθεάθη στο σημείο και μετά το τροχαίο «εξαφανίστηκε» ενώ αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο. Ο οδηγός καλείται να δώσει απαντήσεις για το τι συνέβη στο μοιραίο σημείο όπου συγκρούστηκε με τη μηχανή.

 
Χαροπαλεύει ο 53χρονος
 
Ο 53χρονος δικυκλιστής συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο το βράδυ της Πέμπτης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση από ορθοπεδικούς και αγγειοχειρουργούς. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση για νοσηλεία στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, με τους δικούς του ανθρώπους να αγωνιούν.
 
Σύμφωνα με το διευθυντή της ΜΕΘ του Βενιζελείου Ανέστη Κιούλπαλη « η κατάσταση του τραυματία είναι πολύ σοβαρή καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά τραύματα μεταξύ αυτών στα πόδια. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή στην μονάδα εντατική θεραπείας».
 

Πηγή: neakriti.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση