«Θάφτηκε» στο χιόνι η Αράχωβα - Κλειστό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Ιανουαρίου 2019 17:30 «Θάφτηκε» στο χιόνι η Αράχωβα - Κλειστό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού [εικόνες]

Το χιόνι ξεπέρασε το μισό μέτρο στον Επτάλοφο (Αγόριανη) Παρνασσού!!!

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Arahovameteo.gr, το χιόνι έχει καλύψει τις αυλές των σπιτιών καθώς και τα αυτοκίνητα στο Λιβάδι Αράχωβας, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία κλειστό είναι σήμερα και το χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.

Ακόμη, όλες οι συγκοινωνίες στο ορεινό δίκτυο του νομού και ειδικά το κομμάτι από τον Επτάλοφο και το Πολύδροσο για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στον Επτάλοφο το χιόνι ξεπέρασε τα 50 εκατοστά και όσοι τυχεροί βρεθήκαν εκεί τις ημέρες της πρωτοχρονιάς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα απίστευτο τοπίο με πολύ όμορφες εικόνες.

Δείτε βίντεο:


 

Δείτε φωτογραφίες από τον Επτάλοφο...

Επίσης στην επαρχιακή οδό Αράχωβας - Επταλόφου Φωκίδας (1 η χ/θ έως 15 η χ/θ και προς Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού), χρειάζονται αλυσίδες, ενώ αντίθετα ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στην ε.ο. Λιβαδειάς – Άμφισσας.
 

Τέλος αλυσίδες χρειάζονται σε όλο το ορεινό επαρχιακό δίκτυο του νομού Ευρυτανίας, ενώ στην επαρχιακή οδό Καρπενησίου-Φουρνάς-Καρδίτσας (12 η χ/θ έως 22 η χ/θ), η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση