Σε πλήρη ετοιμότητα οι υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων για το χιονιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2019 22:05 Σε πλήρη ετοιμότητα οι υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων για το χιονιά

 Με ποια τηλέφωνα του Δήμου μπορούν να επικοινωνούν οι δημότες όταν χρειαστούν βοήθεια...

Σε πλήρη ετοιμότητα έχουν τεθεί οι υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων και της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας μετά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα κατόπιν της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων που προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες ώρες και ημέρες.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό το Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη συμμετείχαν Αντιδήμαρχοι, ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, ο Γενικός Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Από αύριο, Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, θα είναι ανοικτά η κλιματιζόμενη αίθουσα του Α’ και του Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων, που βρίσκεται επί της οδού Αντιγόνης 2 και Ομήρου, τηλ: 22310 22611.

Εφιστούμε την προσοχή στους δημότες μας, αλλά και στους επισκέπτες, να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα σε περίπτωση εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων, σύμφωνα και με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Σε περίπτωση που χρειαστεί να μετακινηθούν, πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες που θα χρησιμοποιούν κατά περίπτωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε στο siteτου Δήμου Λαμιέων www.lamia.gr και στην ιστοσελίδα www.civilprotection.gr

Για ιδιαίτερα προβλήματα, οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με το Δήμο Λαμιέων στο τηλέφωνο 22310 22202.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση