Πυκνή χιονόπτωση στον Ε65 - Απαγορευτικό στα φορτηγά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 11:30 Πυκνή χιονόπτωση στον Ε65 - Απαγορευτικό στα φορτηγά

Έντονη χιονόπτωση σημειώνεται από το πρωί και στον αυτοκινητόδρομο Ε65.

Από τις 08:30’ το πρωί της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου, η Τροχαία έχει απαγορεύσει τη διέλευση οχημάτων άνω των 3,5 τόνων προς Δομοκό, με τη χιονόπτωση να υποχρεώνει τη χρησιμοποίηση αλυσίδων από το Νοσοκομείο Λαμίας και πάνω.

Μάλιστα στη γνωστή διασταύρωση «Σανατορίου» βρέθηκαν και φορτηγά με αλάτι και προορισμό το Σμόκοβο και τα Τρίκαλα, τα οποία θα φτάσουν στον προορισμό τους με τη βοήθεια αλατιέρας.

Στις 10:30' πμ. η Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας εξέδωσε απαγορευτικό για τα φορτηγά και υποχρεωτική χρήση αλυσίδων στον Ε65. Η απόφαση:

 - Εφαρµογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθµίσεων για την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύµατα κυκλοφορίας, στον Αυτοκινητόδροµο Κεντρικής Ελλάδας (Ε65), στο τµήµα της δικαιοδοσίας του Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόµων Καρδίτσας, από 10:30 ώρα της 03-01-2019 µέχρι ύφεσης των δυσµενών καιρικών φαινοµένων και εξοµάλυνσης της Οδικής κυκλοφορίας των οχηµάτων.

- Της παραπάνω απόφασης απαγόρευσης κυκλοφορίας εξαιρούνται:
• Τα οχήµατα οδικής βοήθειας
• Τα φορτηγά αυτοκίνητα που µεταφέρουν αλάτι.
• Τα οχήµατα εκτάκτου ανάγκης (ΕΚΑΒ, Π.Υ. κ.λ.π.).
• Κίνηση οχηµάτων κάτω των 3,5 τόνων µικτού βάρους , στο ως άνω δίκτυο, απαραίτητα εφόσον είναι εφοδιασµένα µε αντιολισθητικές αλυσίδες.

Δείτε τη χιονόπτωση που επικρατεί στον Ε65 στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης μας:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση