Μάχη με το χιονιά και στη Φωκίδα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019 01:45 Μάχη με το χιονιά και στη Φωκίδα (ΦΩΤΟ)

Η «Σοφία» συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της στη Κεντρική Στερεά με τις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας να είναι σε επιφυλακή από τις 2 απόψε (4/1) τα ξημερώματα για επιδείνωση των φαινομένων ειδικά στο κομμάτι των ορεινών όγκων από τον Τυμφρηστό μέχρι τον Παρνασσό και τη Βόρεια Βοιωτία.

Η Φωκίδα, όπως και η Φθιώτιδα, δοκιμάστηκε από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, με την Αστυνομία να δίνει από τις 9 το πρωί απαγορευτικό μεγάλων οχημάτων (Άνω των 3,5 τόνων), από το 22,6ο  έως και το 58ο χλμ, της Ε. Ο. Θερμοπυλών – Άμφισσας.

Τα μηχανήματα δούλεψαν ασταμάτητα όλη την ημέρα για να μην υπάρχουν αποκλεισμένοι δρόμοι, υπό την επίβλεψη και του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας και υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς, Φάνη Σπανού.

Ο κ. Σπανός ήταν κοντά στους χειριστές των μηχανημάτων μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης εωσότου δοθούν στην κυκλοφορία όλες οι κεντρικές αρτηρίες παρά τη συνεχή χιονόπτωση.

«Ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι σε πλήρη ανάπτυξη και οι χειριστές των μηχανημάτων υπερβάλλουν εαυτούς για να κρατήσουν το δίκτυο ανοικτό», ανέφερε στις δηλώσεις του από τη Φωκίδα ο κ. Σπανός, εκφράζοντας την πεποίθησή του  ότι είναι «όλοι έτοιμοι και για τις επόμενες δύσκολες ώρες».

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση