Ξεπέρασε το ένα μέτρο το χιόνι στα χωριά του Δήμου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019 10:42 Ξεπέρασε το ένα μέτρο το χιόνι στα χωριά του Δήμου Λαμιέων (φώτο αρχείου από Περιστέρι Υπάτης)

Καθαροί οι δρόμοι στη Λαμία - Επιχειρήσεις στα ορεινά χωριά του Δήμου Λαμιέων - Σε επιφυλακή για το χιονιά που έρχεται τις επόμενες ώρες.

Ο χιονιάς της Πέμπτης «έθαψε» στο χιόνι πολλά από τα χωριά του Δήμου Λαμιέων, όπου το ύψος του χιονιού ξεπέρασε το ένα μέτρο.

Από νωρίς σήμερα το πρωί μηχανήματα του Δήμου Λαμιέων επιχειρούν σε Καλαμάκι, Δέλφινο, Κουμαρίτσι, Δυο Βουνά, αλλά και σε ορεινά χωριά της Υπάτης όπως η Καστανιά προς Μεσοχώρι, Περιστέρι και Πύργο, τα οποία αποκλείστηκαν από το πολύ χιόνι.

Καθαροί οι δρόμοι στη Λαμία

Μέχρι τα ξημερώματα τα συνεργεία του Δήμου Λαμιέων έριχναν αλάτι, κυρίως σε κατηφορικούς δρόμους που είχε παγώσει το χιόνι και ήταν επικίνδυνοι για οδηγούς και πεζούς.

Οι δρόμοι είναι καθαροί και η πόλη από το πρωί έχει επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς, ωστόσο η Πολιτική προστασία του Δήμου είναι σε ετοιμότητα για το επόμενο κύμα χιονιά που αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Σε περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα στη γειτονιά σας μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο της Πολίτικης Προστασίας 22310 22202.

Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε με αλάτι από την κεντρική αποθήκη του Δήμου στη συμβολή των οδών Κύπρου και Κραβαρίτου 3, στη Λαμία.

Τέλος τις επόμενες ώρες σε περίπτωση χιονόπτωσης ο Δήμος Λαμιέων συστήνει:

- Να αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις.
- Να κινείστε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με αντιολισθητικές αλυσίδες για να μην παρεμποδίζεται η κυκλοφορία, να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων πολιτικής προστασίας και να μην προκληθούν ατυχήματα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση