Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 09:07 Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη

Η κακοκαιρία έχει αφήσει πίσω της σημαντικά προβλήματα και στις σχολικές κοινότητες, που αφορούν κυρίως στην ασφαλή πρόσβαση των μαθητών στα σχολεία, αλλά και στον παγετό που κάνει τις συνθήκες για μάθημα αδύνατες.

Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα ενημέρωση:

Κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 όλα τα σχολεία του Δήμου Δομοκού και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες Δομοκού, Ξυνιάδος και Θεσσαλιώτιδας.

Στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, όλα τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Αμφίκλειας,  πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,  θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση της Δημοτικής  αρχής εκτός του Λυκείου Αμφίκλειας το οποίο θα λειτουργήσει για τη προγραμματισμένη εκδήλωση στις 10:30 π.μ. στο Παπακώστειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφίκλειας. Η μεταφορά των μαθητών δεν θα πραγματοποιηθεί.

Στο Δήμο Μακρακώμης οι Σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και παγετού.

Εύβοια

Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) καθώς και οι δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, θα παραμείνουν κλειστά.

Κλειστά θα είναι επίσης όλα τα σχολεία στο Δήμους Διρφύων - Μεσσαπίων και Κύμης - Αλιβερίου.

Στο Δήμο Ερέτριας κλειστές θα παραμείνουν οι Σχολικές Μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στο Δήμο Καρύστου δε θα ανοίξουν τα Δημοτικά Σχολεία, Αμυγδαλιάς και Κομίτου.

Βοιωτία

Στο Δήμο Διστόμου ανοίγουν αύριο τα σχολεία με τη σημείωση ότι, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Διστόμου, Αράχωβας και το νηπιαγωγείο Στειρίου, θα ανοίξουν στις 10 το πρωί.

Στο Δήμο Τανάγρας, όλα τα σχολεία και την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 θα παραμείνουν κλειστά.

Στο Δήμο Λεβαδέων, τα δημοτικά Σχολεία Αγίας Τριάδας και Κυριακίου θα ανοίξουν μετά τις 9:30’, ενώ το νηπιαγωγείο στο Κυριάκι θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟ.

Φωκίδα

Στο Δήμο Δελφών κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Γραβιάς και από τη Δημοτική Ενότητα Παρνασσού, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό Πολυδρόσου, καθώς και το νηπιαγωγείο Επταλόφου.

Ευρυτανία

Στις 9:00' το πρωί θα ανοίξουν τα σχολεία στους Δήμους Αγράφων και Καρπενησίου, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση.