Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η απάντηση Γκλέτσου σε όσα χαρακτήρισε «αστεία» ο Υπουργός Παιδείας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 12:05 Η απάντηση Γκλέτσου σε όσα χαρακτήρισε «αστεία» ο Υπουργός Παιδείας

Απάντηση, στον Υπουργό Κώστα Γαβρόγλου που χαρακτήρισε αστείες τις τοποθετήσεις που τον καθιστούσαν ανεπιθύμητο και του απαγόρευαν να περάσει από τη Στερεά, έδωσε ο Δήμαρχος Στυλίδας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Γκλέτσος.

«Για τις δηλώσεις του υπουργού παιδείας κ.Γαβρόγλου που με αφορούν, απαντώ ότι η ‘’σύγκρουση’’ της Φαναριώτικης και της Στερεοελλαδίτικης διπλωματίας μόνο καλό μπορεί να φέρει στην Ελλάδα. Αυτό έχει αποδειχθεί και ιστορικά», αναφέρει στην δήλωσή του ο κ. Γκλέτσος.

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του Υπουργού στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων κατά τη συζήτηση του επίμαχου νομοσχεδίου που καταργεί το ΤΕΙ Στερεάς, όπου είχε αναφέρει τα εξής: «Εγώ λέω, λοιπόν, ότι η πολιτική ζωή του τόπου και η πολιτική κουλτούρα θέλει ένα χρόνο, για να καταλαγιάσει. Βεβαίως, εδώ υπήρχαν Δήμαρχοι, που έλεγαν ‘’απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και ο Υπουργός Παιδείας - με ανέφεραν και προσωπικά - ανεπιθύμητος στην πόλη μας’’. Μα, είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Ο άλλος, υποψήφιος Περιφερειάρχης και λέει ‘’δεν του επιτρέπω καν, να περάσει απ’ τον εναέριο χώρο’’. Καταλαβαίνετε, τώρα, είναι ωραία αστεία, αλλά εγώ δεν είδα κανέναν πολιτικό παράγοντα, να πει ‘’μάγκες, ας πέσουν οι τόνοι, γιατί αυτό δεν κάνει καλό σ’ ένα πολιτικό κλίμα’’».