Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Άνοιξε ο δρόμος για Φραντζή και Γοργοπόταμο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 21:07 Λαμία: Άνοιξε ο δρόμος για Φραντζή και Γοργοπόταμο

Που έχει υπερχειλίσει ο Σπερχειός…

Σταθεροποιήθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ η ροή του «αγριεμένου» Σπερχειού και λόγω της αυξημένης κίνησης προς τα χωριά της Λαμίας, δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία ο δρόμος προς Φραντζή και Γοργοπόταμο.

Γύρω στις 6 το απόγευμα η Τροχαία Λαμίας είχε κλείσει το δρόμο, καθώς από την υπερχείλιση του Σπερχειού δεν ξεχώριζε το οδόστρωμα από τα χωράφια στο γνωστό σημείο στο Φραντζόμυλο.

Αν και νερά εξακολουθούν να υπάρχουν στο δρόμο, οι αρχές επιτρέπουν τη διέλευση των αυτοκινήτων παρακολουθώντας συνεχώς τη στάθμη του ποταμού και μένοντας σε ετοιμότητα για να τον ξανακλείσουν αν χρειαστεί.

Αυτή την ώρα η κατάσταση παραμένει δύσκολη στη γέφυρα του Περιβολίου, όπου έχει κοπεί η πρόσβαση προς Μάρμαρα, Ανατολή, Αργύρια και Κολοκυθιά.

Δεν υπάρχει πρόβλημα στη Βίστριζα και με το δρόμο που εξυπηρετεί στο Καστρί, αν και στο τελευταίο τα πράγματα είναι οριακά!

Τέλος απαγορευτικό έχει βάλει από νωρίς η Τροχαία Λαμίας στον Ξηριά και στο δρόμο που οδηγεί στη Ροδίτσα στο ύψος του «Κενταύρου», καθώς τα νερά είναι αρκετά επικίνδυνα για να τα διασχίσει αυτοκίνητο.