Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στερεά: «Κλείδωσε» η επένδυση «μαμούθ» για τον Ασωπό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 10:02 Στερεά: «Κλείδωσε» η επένδυση «μαμούθ» για τον Ασωπό

Μπακογιάννης: «Δίνουμε ένα τέλος στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος και την επιβάρυνση της δημόσιας υγείας και ταυτόχρονα ενισχύουμε την επιχειρηματικότητα»

Το σχέδιο της Περιφέρειας Στερεάς για τον Ασωπό αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, αφού εγκρίθηκε από την Διαχειριστική Αρχή η μεγαλύτερη Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση στην Ελλάδα, προϋπολογισμού 251 εκατ. ευρώ, με την σύμπραξη του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε λόγο για μια ιστορική απόφαση, μια απόφαση που αποτελεί σταθμό, για τα δεδομένα των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στη χώρα μας και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για την επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου.

«Υλοποιείται το σχέδιο για τον Ασωπό. Με μια απόφαση-σταθμό της Διαχειριστικής Αρχής, εγκρίθηκε Δίνουμε ένα τέλος στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος και την επιβάρυνση της δημόσιας υγείας που προκάλεσε η επί δεκαετίες άναρχη ανάπτυξη της μεγαλύτερης βιομηχανικής συγκέντρωσης της χώρας, στο Σχηματάρι και τα Οινόφυτα, ενώ ενισχύουμε την επιχειρηματικότητα....», τόνισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Δείτε το βίντεο: