Οικονομική Επιτροπή στο δήμο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 11:26 Οικονομική Επιτροπή στο δήμο Καμένων Βούρλων

Στην Επιτροπή Διαβούλευσης ο προϋπολογισμός του 2019.

Συνεδριάζει το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου 2019, στις 13:00’ η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Καμένων Βούρλων.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Πρακτικού αποσφράγισης - αξιολόγησης οικονομικών προσφορών ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού «άνω των ορίων» για την ανάδειξη αναδόχου της δημόσιας σύμβασης «Αναβάθμιση τον συστήματος οδοφωτισμού του Δήμου Μώλου - Αγίου Κων/νου με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και την μείωση κόστούς λειτουργίας»

2. Έγκριση πρακτικού Ι της από 12-12-2018 ηλεκτρονικής δημοπρασίας με ΜΑ ΕΣΗΔΗΣ 77978 τον έργου «Συντήρηση Αγροτικής Οδοποιίας Δ.Ε. Μώλου, Δ.Ε. Καμένων Βούρλων στο Δήμο Μώλου Αγίου Κων/νου για τα έτη 2017-2018 (Α' φάση)»

3. Συγκρότηση της Επιτροπής διενέργειας δημοσίων διαγωνισμών και αξιολόγησης προσφορών για τις υπηρεσίες πού αφορούν το έτος 2019 σύμφωνα με το Ν. 4412/2016 4. Ορισμός μελών επιτροπής διενέργειας/ επιτροπής αξιολόγησης διαδικασιών σύναψης δημόσιων συμβάσεων προμηθειών 2019

5. Ορισμός μελών επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων διαδικασιών σύναψης δημόσιων συμβάσεων προμηθειών και υπηρεσιών 2019

6. Συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας Δημοσίων Διαγωνισμών Μελετών και παροχής τεχνικών υπηρεσιών και λοιπών συναφών τεχνικών υπηρεσιών, από δύο Τεχνικούς Υπαλλήλους, σύμφωνα με τις διατάξεις τον άρθρον 221, παρ. 90) και 9γ) τον Ν. 4412/2016 με το τρίτο μέλος οριζόμενο από το Τ.Ε.Ε.

7. Έγκριση πρακτικού δημόσιας κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας συνοπτικών διαγωνισμών έργων έτους 2019 για τις εξαιρετικές διαδικασίες (συνοπτικοί διαγωνισμού, διαπραγμάτευση χωρίς δημοσίευση προκήρυξης κ.λ.π.) τον Δήμου Καμένων Βούρλων

8. Έγκριση πρακτικού δημόσιας κλήρωσης και συγκράτηση επιτροπής για την διεξαγωγή κληρώσεων ανάδειξης των μελών των επιτροπών διενέργειας δημοσίων διαγωνισμών έργων, μελετών και παροχής τεχνικών υπηρεσιών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών, πού αφορούν στην ανοικτή και κλειστή διαδικασία για το έτος 2019, τον Δήμου Καμένων Βούρλων

Εντωμεταξύ την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 στις 13.30’ µ.µ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του ∆ηµοτικού Συµβουλίου, έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης, με μοναδικό θέμα την υποβολή προτάσεων για τη σύνταξη του προϋπολογισμού του 2019.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση θα επαναληφθεί οπωσδήποτε την αµέσως επόµενη εργάσιµη ηµέρα, ήτοι Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 , την ίδια ώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com