ΝΟΔΕ Φθιώτιδας: Υποψηφιότητα προοπτικής και νίκης ο Σπανός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 21:55 ΝΟΔΕ Φθιώτιδας: Υποψηφιότητα προοπτικής και νίκης ο Σπανός

Οι Υπεύθυνοι Τομέων…

Την πρώτη της συνεδρίαση για το 2019 πραγματοποίησε η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας την περασμένη Παρασκευή (11/1).

Από αυτή τη συνεδρίαση δεν έλειψε σχεδόν κανείς και αναφερόμαστε σε στελέχη της ΝΔ πέρα από τα στελέχη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής και δόθηκε η ευκαιρία μιας ευρείας πολιτικής συζήτησης όπου καταδείχθηκε η πολιτική χροιά των περιφερειακών εκλογών.

Παρών ήταν και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός για την υποψηφιότητα του οποίου ο κ. Κωσταράς ανέφερε ότι επρόκειτο «για έναν επιτυχημένο, νέο που προέρχεται από την ελεύθερη αγορά. Οικογενειάρχης και επιλογή της παράταξης και αποτελεί υποψηφιότητα προοπτικής και νίκης».

Παραβρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής Χρήστος Σταικούρας, η πρ. Βουλευτής Ελένη Μακρή Θεοδώρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Θέμης Χειμάρας, ο Πρ.πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιάννης Οικονόμου το νέο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Κώστας Σούλιας και ο Τομεάρχης Ευρυτανίας Στέλιος Κανέλλος.

Για την αποτελεσματικότερη οργάνωση της ΝΟΔΕ ανατέθηκαν αρμοδιότητες σε υπευθύνους τομέων δράσης ,τα μέλη που ορίζονται αποτελούν μέλη της ΝΟΔΕ .

 Υπεύθυνος Υγείας: Μπαρμπαρούσης Μιχάλης

Υπεύθυνος Ανάπτυξης & ΜΜΕ: Καββαδίας Σταύρος

Υπεύθυνη Υποδομών: Τσεκούρα-Αμερικάνου Ελένη

Υπεύθυνη Παιδείας: Ηλιοπούλου Βασιλική

Υπεύθυνος Κοινωνικών Θεμάτων: Γαλανός Γεώργιος

Υπεύθυνος Τουρισμού: Ζιάκας Νικόλαος

Υπεύθυνος Αγροδιατροφής: Ποταμιάς Σπυρίδων

Υπεύθυνος Ασφάλειας: Πετράκης Νικόλαος

Υπεύθυνος Αγροτικού: Παλιούρας Γεώργιος

Προσαρμοσμένη αναζήτηση