Άλλαξε ο τρόπος που κλείνουμε ραντεβού στο ΓΝ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 17:54 Άλλαξε ο τρόπος που κλείνουμε ραντεβού στο ΓΝ Λαμίας

Καταργήθηκε η υπηρεσία 1535…και ήρθε το: e -ραντεβού στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Δελτίο τύπου σχετικά με τη διαδικασία κλεισίματος ραντεβού στα Εξωτερικά Ιατρεία και τα Εργαστήρια του Νοσοκομείου Λαμίας από 1ης Ιανουαρίου, εξέδωσε  η διοίκηση του ΓΝ Λαμίας.

Η υπηρεσία 1535 καταργείται και πλέον οι πολίτες μπορούν να κλείσουν ραντεβού με έναν από τους παρακάτω τρεις τρόπους:

• e -ραντεβού. Αποτελεί μία νέα Ηλεκτρονική Εφαρμογή. Ο πολίτης έχει τη δυνατότητα να κλείσει ραντεβού άμεσα, γρήγορα και αξιόπιστα, χωρίς τηλεφωνικές αναμονές. Η εφαρμογή λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα και όλο το 24ωρο. Για να κλείσετε ραντεβού ή για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία εγγραφής στην εφαρμογή, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, www.hosplam.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στην εφαρμογή, να διαθέτετε e-mail και να έχετε κοντά σας το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ (ή εναλλακτικά τον αριθμό βιβλιαρίου σας). 0 πολίτης που είναι εγγεγραμμένος στην υπηρεσία δύναται να κλείνει ραντεβού και για μέλη της οικογένειας του, συγγενείς και φίλους του χωρίς αυτοί να είναι εγγεγραμμένοι στην ηλεκτρονική υπηρεσία. Αρκεί μόνο να διαθέτει τον ΑΜΚΑ αυτού για τον οποίον θα κλείσει το ραντεβού. Επίσης, σε περίπτωση αδυναμίας του πολίτη να προσέλθει στο ραντεβού του, έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει άμεσα το ραντεβού του, προκειμένου αυτό να είναι διαθέσιμο σε άλλους.

• Τηλεφωνικά, καλώντας στους αριθμούς 2231356081 και 2231356582. Η τηλεφωνική υπηρεσία κλεισίματος ραντεβού λειτουργεί από Δευτέρα έως και Πέμπτη και ώρες 08:00 -13:00.

• Δια ζώσης, στον πρώτο όροφο του Νοσοκομείου όπου, έχει συσταθεί και λειτουργεί ειδικό γραφείο προγραμματισμού επισκέψεων (ραντεβού) στο οποίο μπορείτε να προσέρχεστε και να κλείνετε το ραντεβού σας από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 έως 15:00.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση