Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρέμεινε η ποινή φυλάκισης στον άνδρα που είχε «λούσει» 21χρονη με βενζίνη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 10:40 Παρέμεινε η ποινή φυλάκισης στον άνδρα που είχε «λούσει» 21χρονη με βενζίνη

Το απίστευτο συμβάν είχε γίνει τον Ιούλιο του 2018 σε κεντρικό δρόμο της Νέας Ιωνίας.

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που συζήτησε κατ’ έφεση την υπόθεση, του 36χρονου «Κάμελ» ο οποίος στις 12 Ιουλίου 2017 είχε «λούσει» με βενζίνη νεαρή κοπέλα που περπατούσε σε κεντρικό δρόμο της Νέας Ιωνίας.

Ο 36χρονος που μέχρι τότε ήταν γνωστός σε όλο το Βόλο για τις τάσεις αυτοκτονίας του ανεβαίνοντας σε ταράτσες δημόσιων υπηρεσιών, κυκλοφορούσε πάντα με ένα μπιτόνι βενζίνης το οποίο και μύριζε! Εκείνη την μέρα όμως για άγνωστο λόγο πέταξε το περιεχόμενο του μπιτονιού πάνω σε ένα 20χρονο - τότε - κορίτσι που έτυχε να περνά στο δρόμο!  Μάλιστα τις είχε προκαλέσει ερεθισμούς στο πρόσωπο και στα μάτια της και χρειάστηκε μέρες για να συνέρθει.

Από την πλευρά του ο δράστης επανέλαβε ότι είναι άστεγος και μένει σε ένα βαγόνι του ΟΣΕ από τότε που έχασε τη μητέρα του, ενώ έδειχνε να μη θυμάται τίποτα για την επίθεση. Για το συμβάν φέρεται να ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς που τον είχαν συλλάβει.

Το Αυτόφωρο είχε επιβάλει στον «Κάμελ» ποινή φυλάκισης 40 μηνών και τον είχε στείλει στις Φυλακές Τρικάλων.

Εκεί θα παραμείνει μέχρι το υπόλοιπο των 18 μηνών, καθώς η ποινή δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.