Ο 12χρονος Λαμιώτης που έγινε... Μετεωρολόγος για μία ημέρα -ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 19:22 Ο 12χρονος Λαμιώτης που έγινε... Μετεωρολόγος για μία ημέρα -ΒΙΝΤΕΟ

Ο 12χρονος Δημήτρης από τη Λαμία έκανε τον …μετεωρολόγο στον ΑΝΤ1, χάρη στο “Make a wish” !!!

Το όνειρο ενός ακόμα παιδιού έκανε πραγματικότητα το “Make a wish” και έτσι πριν λίγες μέρες υλοποιήθηκε το όνειρο του μικρού ασθενούς από τη Λαμία, του 12χρονου Δημήτρη να γίνει μετεωρολόγος.

Καταλαβαίνεις πόσο πολύ θέλει ένα παιδί κάτι, όταν βλέπεις τη λάμψη στα μάτια του, κάθε φορά που το αναφέρει!

Έτσι έγινε και με τον Δημήτρη μας. «Εύχομαι να γίνω μετεωρολόγος!» είπε με αποφασιστικότητα στις νεράιδες του, τονίζουν οι υπεύθυνοι του “Make a wish”. «Μου αρέσει το χιόνι, θέλω να μάθω πώς γίνεται η πρόγνωση του καιρού!»

Έτσι λοιπόν και έγινε!

Όταν έφτασε στην Αθήνα το πρώτο πράγμα που είπε στους υπευθύνους του “Make a wish”, ήταν ότι ο καιρός εδώ είναι διαφορετικός, η θερμοκρασία είναι πιο υψηλή και δεν έχει αέρα. Μα πόσο πολύ αγαπά τη μετεωρολογία!

Κοιτούσε συνεχώς τα φαινόμενα από ειδική εφαρμογή στο κινητό του και μας προετοίμαζε για τον καιρό της επόμενης ημέρας.

Της ημέρας, που η μεγαλύτερή του επιθυμία θα γινόταν πραγματικότητα. Και επιτέλους ξημέρωσε και ο Δημήτρης είχε ξυπνήσει από νωρίς για να ετοιμαστεί! Δεν ήθελε να χάσει ούτε λεπτό!

«Ξεκινήσαμε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με ξεναγήσεις στους χώρους της υπηρεσίας και πρόγνωση του καιρού. Ο Δημήτρης κοιτούσε με απορία όλα αυτά τα καινούρια πράγματα που έβλεπε και μάθαινε. Ένας νέος κόσμος ανοιγόταν μπροστά του, ο κόσμος της μετεωρολογίας και ανυπομονούσε να ανακαλύψει όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούσε και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του! Επόμενη στάση, τα στούντιο του AΝΤ1! Εκεί όπου ο κύριος Αρνιακός προετοίμαζε το μετεωρολογικό δελτίο. Τα μάτια του Δημήτρη έλαμψαν ξανά! » περιγράφουν στο  “Make a wish”

Παρατηρούσε το κάθε τι, τις κάμερες, τα φώτα, το monitor, τα μικρόφωνα. Αγωνιούσε για τη στιγμή που θα έλεγε στους φίλους του, τους αγρότες το μετεωρολογικό δελτίο. Τα λεπτά περνούσαν και τα μάτια του επεξεργάζονταν το κάθε τι. Διάβασε από το monitor την πρόγνωση, φόρεσε το μικρόφωνο και… «φώτα, κάμερα, 3-2-1, γράφουμε!» αναφώνησε ο floor manager.

Ο Δημήτρης χαμογέλασε και ξεκίνησε σαν επαγγελματίας, νέος μετεωρολόγος να  λέει την πρόγνωση του καιρού.

Εκείνο το δελτίο, θα το θυμάται όλη του τη ζωή μας είπε!

«Δημήτρη σε ευχαριστούμε που μας εμπιστεύτηκες την πιο βαθιά σου επιθυμία και ευχόμαστε να σε καμαρώσουμε σε λίγα χρόνια ως σπουδαίο μετεωρολόγο!» σημειώνουν όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση της ευχής του μικρού Δημήτρη από τη Λαμία.

Σε ένα από τα θέματα του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, όσα έγιναν τη μέρα αυτή – μέρα πραγματικής χαράς για τον μικρό Δημήτρη :

Δείτε στο συγκινητικό βίντεο που ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων:

 

Αν θέλετε να βοηθήσετε το «Make a wish» να εκπληρώσει ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες, μπορείτε να κάνετε μια δωρεά εδώ: http://bit.ly/makeawish-donate

Με πληροφορίες από : makeawish.gr
Φωτο: makeawish.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση