Ο «Φοίβος» χτυπά με μανία τη Βοιωτία - Κινδύνευσε οδηγός στην Τανάγρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 16:43 Ο «Φοίβος» χτυπά με μανία τη Βοιωτία - Κινδύνευσε οδηγός στην Τανάγρα

Έντονες βροχοπτώσεις έπληξαν τις τελευταίες ώρες την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα ειδικά στις συγκοινωνίες.

Σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στον επαρχιακό δρόμο Αράωβας - Λιβάδεια, αντιμετωπίσθηκαν, ενώ η Πολιτική προστασία είναι σε επιφυλακή για συνδρομή όπου παρουσιαστεί ανάγκη.

Νωρίτερα το μεσημέρι ένας άνδρας εγκλωβίστηκε με το αυτοκίνητό του από την έντονη βροχόπτωση, σε ορμητικούς χείμαρρους στην περιοχή του δήμου και χρειάστηκε η επέμβαση ενός πυροσβεστικού οχήματος και τριών πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό του και τη μεταφορά του σε ασφαλές σημείο.

 Διαβάστε  και την τελευταία ανακοίνωση τη ΠΕ Βοιωτίας:

«Σε συνέχεια του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού 24/11/2019 η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας παραμένει σε 24ωρη επιφυλακή δια της Πολιτικής Προστασίας και των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Βρισκόμαστε ανεπτυγμένοι σε όλο το μήκος και πλάτος του Νομού, ειδικότερα στο επαρχιακό δίκτυο Αράχωβα - Λιβαδειά – Θήβα – Ριτσώνα- Ελευσίνα, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που προέκυψαν και ενδεχομένως να προκύψουν , λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Αποκαταστήσαμε τμήματα του οδικού δικτύου στην Αράχωβα, στον Καρακόλιθο, στις Τσουκαλάδες, στο Καλάμι, στον Υψηλάντη και στην Πέτρα Αλιάρτου, στα οποία δυσχεραίνονταν η κυκλοφορία λόγω κατολισθήσεων.

Επιχειρούμε συνεχώς σε όλο το Κωπαιδικό πεδίο.

Οι στάθμες των ποταμών μας παραμένουν υψηλές αλλά σε ασφαλή όρια και βεβαίως κάτω από 24ωρη παρακολούθηση, από τις υπηρεσίες μας.

Υπάρχει συνεχής ενημέρωση με την Ε.Μ.Υ. και επιχειρούμε όπου χρειαστεί».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση