Πρώτη συνάντηση εργασίας Μαμούρη - πρώην ΤΕΙ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 19:52 Πρώτη συνάντηση εργασίας Μαμούρη - πρώην ΤΕΙ Στερεάς

Δελτίο τύπου, σχετικά με την πρώτη συνάντηση εργασίας του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ζήση Μαμούρη, του Πρυτανικού Συμβουλίου, καθώς και διευθυντών και προϊσταμένων των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του ιδρύματος πραγματοποίησαν μια πρώτη συνάντηση εργασίας με τα μέλη ΔΕΠ, το λοιπό διδακτικό/εργαστηριακό και διοικητικό προσωπικό του πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, εξέδωσε το Γραφείο δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρύτανης τα στάδια υλοποίησης της συνένωσης - όπως αναφέρετε - περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

1. Διασφάλιση της ομαλής διεκπεραίωσης όλων των μισθοδοτικών διαδικασιών για το σύνολο του προσωπικού του πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία.

2. Διαδικασίες μετάβασης του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού στα Γενικά Τμήματα και διασφάλιση της ομαλής συνέχισης όλων των διοικητικών ενεργειών στο εσωτερικό αυτών των τμημάτων (εκλεκτορικά κτλ).

3. Άμεσες ενέργειες για τη συγκρότηση του Συμβουλίου Ένταξης και διασφάλιση όλων των απαραίτητων συνθηκών για την ολοκλήρωση των προγραμμάτων σπουδών πρώτου κύκλου των πρώην τμημάτων του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία.

4. Ορισμός προσωρινών γενικών συνελεύσεων νέων τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από τη Σύγκλητο του Ιδρύματος καθώς και τριμελών επιτροπών προγραμμάτων σπουδών.

5. Διασφάλιση της εργασιακής και υπαλληλικής ασφάλειας του διοικητικού προσωπικού του πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας σύμφωνα και με τις κείμενες διατάξεις που αφορούν την ένταξη του προσωπικού. Όλες οι διοικητικές εργασίες που επιτελούνται σήμερα στη Λαμία θα συνεχίσουν κανονικά διασφαλίζοντας την ομαλή παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών στους φοιτητές/τριες του πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

6. Στη Λαμία θα λειτουργήσει άμεσα στελεχωμένο Γραφείο Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ώστε να διασφαλισθεί η απαραίτητη όσμωση και αποτελεσματική διοίκηση του νέου αναπτυγμένου συγκροτήματος του ιδρύματος.

Κατά δήλωσή τους «το εγχείρημα είναι δύσκολο και προκλητικό και γι’ αυτό το λόγο αποτελεί δέσμευση των Πρυτανικών Αρχών και των συλλογικών οργάνων του όλου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ότι θα καταβληθούν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες ώστε ενός εξαμήνου όλες οι εκπαιδευτικές, ερευνητικές και διοικητικές δράσεις του ιδρύματος να επιτελούνται ομαλά, αποδοτικά και ενιαία».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com