Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πως έμπλεξε το «θηρίο» στα στενά της Λαμίας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 12:12 Πως έμπλεξε το «θηρίο» στα στενά της Λαμίας!

Απρόβλεπτη περιπέτεια με ακόμη πιο απρόβλεπτο τέλος, είχε αλλοδαπός επαγγελματίας οδηγός νταλίκας με συρόμενο που έμπλεξε στα στενά της οδού Μπιζανίου ξημερώματα της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου!

Δεν είναι η πρώτη φορά που μεγάλο όχημα μπλέκεται στον περιφερειακό του Κάστρου, καταλήγοντας στο αδιέξοδο της παραπάνω οδού. Τελευταίο συμβάν το Σεπτέμβριο του 2017 κατά την αποπεράτωση του ΔΑΚΛ με οδηγό από τη Λάρισα να μαθαίνει τι θα πει… «στενά» στη Λαμία…

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα, καθώς το αυτοκίνητο ήταν ακόμη πιο μακρύ, αφού είχε συρόμενο και ο αλλοδαπός οδηγός μάλλον λιγότερο έμπειρος.

Ενδεικτικά άφησε πίσω του ισοπεδωμένο το οικόπεδο, όπου προσπάθησε να γυρίσει (στην περίπτωση που αναφέρουμε πιο πάνω το ίδιο οικόπεδο είχε δώσει τη λύση), ενώ τελικά το τεράστιο όχημα απεγκλωβίστηκε από έτερο οδηγό που τυχαίνει να μένει στη γειτονιά και προσφέρθηκε να βοηθήσει.

Συγκεκριμένα το οδήγησε με την όπισθεν έως τη στροφή του Κάστρου στη συμβολή με τη Μελίνας Μερκούρη, από όπου στο άνοιγμα του πάρκινγκ μπόρεσε να πάρει κατεύθυνση αντίθετη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  η νταλίκα εγκλωβίστηκε στην οδό Μπιζανίου γύρω στις 5 το πρωί, ενώ η περιπέτεια κράτησε σχεδόν ως τις 10:30’ πμ!

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της Τροχαίας Λαμίας, που συνέδραμαν για να έχει καλό τέλος το περιστατικό.