Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοκ στη Λαμία: Σήμερα η κηδεία του 35χρονου Σωτήρη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 10:12 Σοκ στη Λαμία: Σήμερα η κηδεία του 35χρονου Σωτήρη

Κεραυνός εν αιθρία στην πόλη της Λαμίας από μία ακόμη δυσάρεστη είδηση, όπως ο αιφνίδιος θάνατος του 35χρονου μάγειρα Σωτήρη Τσαλίκη - Αναβλήθηκε ο χόρος του Συλλόγου της Νέας Μαγνησίας.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή σε φιλικό σπίτι λίγο πριν από 1:00' τα ξημερώματα της Τετάρτης (30/1).

Νωρίτερα είχε βγει με τη φίλη του για διασκέδαση και στη συνέχεια επέστρεψαν σπίτι. Ξαφνικά όπως καθόταν στον καναπέ και ενώ είχε ζητήσει να πιει έναν καφέ, έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, αλλά ήταν πολύ αργά για να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια στον 35χρονο.

Όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ωστόσο για τα ακριβή αίτια που έκοψαν τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής του, θα «μιλήσει» η νεκροψία νεκροτομή που έχει παραγγελθεί.

Ο 35χρονος Σωτήρης Τσαλίκης ήταν γιος του ιερέα Ηλία Τσαλίκη, που «έφυγε» πριν μερικούς μήνες. Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα, αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Λαμίας. Εργαζόταν ως μάγειρας για λογαριασμό γνωστής εταιρίας, ενώ ήταν ένθερμος υποστηρικτής της ΑΕΚ.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 στις 15:30’ από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Μαγνησία Λαμίας.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Δυο θάνατοι ανέβαλλαν τον ετήσιο χορό του Συλλόγου

Ο ξαφνικός θάνατος του 35χρονου Σωτήρη Τσαλίκη, αλλά και η απώλεια της 39χρονης Αγγελικής Τσέλιου - Παπαδήμα, που «έφυγε» την Κυριακή (27/1/19), ήταν η αιτία που ο ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέας Μαγνησίας Λαμίας, ανακοίνωσε την αναβολή του ετήσιου χορού του που ήταν προγραμματισμένος το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου (δείτε εδώ).